NUMELE REAL al vedetelor. Cum îi cheamă în buletin pe artiştii tăi preferaţi

Publicat pe

Numele real al vedetelor este cunoscut de foarte puţini dintre cei care le ascultă muzica sau îi văd tot timpul la televizor şi prin reviste. Cu siguranţă nu ştiaţi că în buletin, pe Inna o cheamă Elena Alexandra Apostoleanu, dar nu este singurul artist care foloseşte un nume de scenă complet diferit de cel real. Fuego, Ruby, Matteo sau Smiley sunt câteva dintre vedetele care alerg să se prezinte fanilor cu alt nume decât cel adevărat.

Ştiaţi că pe Anda Adam o mai cheamă şi Angelica? Acest al doilea prenume este moştenit de la mama ei, Angelica, însă atunci când a decis că vrea să fie cântăreaţă, blonda a fost sfătuită să se limiteze la un singur prenume pentru scenă.

Fuego este, în buletin, Paul Ciprian Surugiu

Toată lumea ştie că împodobeşte bradul împreună cu Irina Loghin, însă puţini dintre cei care îi fredonează piesele ştiu că în buletin îl cheamă Paul Ciprian Surugiu. Cântăreţul a povetit, în urmă cu câţiva ani, de ce a ales „Fuego' ca nume de scenă.

„În momentul în care eu cu prietenă asta a mea stăteam la taifas, am zis să găsim un nume. În momentul în care ea s-a uitat pe dicționarul spaniol a zis „Fuego auzi că înseamnă foc'. Așa am apărut eu lângă două domnișoare care dansau și așa a apărut și primul album „Toată lumea dansează cu mine', a povestit Fuego la TV cu ani în urmă.

Bianca Drăguşanu are două prenume cu rimă

Bianca Drăguşanu nu se prezintă niciodată cu numele său real, unul care cuprinde o rimă ce poate stârni zâmbete. Astfel, în buletin, diva binecunoscută din showbiz se numeşte Anca Bianca, dar şi Calintir, pe lângă Drăguşanu. Așa cum Bianca Drăgușanu are două prenume cu rimă, Anca Bianca, la fel se întâmplă și cu sora sa. Sora Biancăi Drăgușanu se numește Oana Roxana Drăgușanu Calintir.

Dan Badea, cu umor despre numele său real

„În buletin, eu sunt Badea Robert Cristian, dar în familie am devenit Dănuț, pentru că așa mi s-a spus la botez. Când eram mic, am avut față de Dănuț, bunică-miu așa mi-a zis și așa am și rămas… Când te uiți la o mogâldeață nu poți să îi zici . Dar în buletin nu cred că a mai încăput și Dănuț, pe vremea aia nu prea se puneau două nume, acum pui câte vrei, și șapte!', a spus prezentatorul iUmor.

Ruby are acelaşi nume de familie cu iubitul ei

Cântăreaţa pe care în buletin o cheamă Ana Claudia Grigore spune că şi-a ales singură numele de scenă: „Mai sunt două fete pe care le cheamă Claudia și era melodia aia Ruby, Ruby, Ruby de la Kaiser Chiefs și am zis că asta trebuie să fie!'.

Interesant este faptul că iubitul cântăreţei, Adrian Robert, are şi el acelaşi nume de familie, Grigore.

Jorge are un nume de familie rar

Jorge este varianta spaniolă a prenumelui cântăreţului, George, iar numele de familie este cu adevărat unul deosebit şi extrem de rar: Papagheorghe.

Keo este domnul Mustaţă

Numele real al cântăreţului cunoscut cu numele de Keo este Cosmin Mustaţă, iar pe iubita lui, Misty, o cheamă în buletin Alexandra Pavel.

N-ai ghici niciodată cum o cheamă DJ Wanda!

Wanda nu are nici o legătură cu Maria Mihaela Cojocaru, aşa că doar DJ-ul ştie de unde i-a venit ideea acestui nume de scenă.

Dani Oţil este 'Darul lui Zeus'

Matinalul de la Antena 1 este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, dar dacă s-ar face un sondaj printre fani, puţini ar fi cei care ar şti că pe Dani Oţil îl mai cheamă în buletin Daniel Zeno, acest din urmă prenume înseamnând 'Darul lui Zeus'.

Află și semnificația numelui de familie pe care îl ai.  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter