O cântăreață de 30 de ani a murit pe scenă, din cauza artificiilor! Momentul horror a fost filmat

Publicat pe

Joana Sainz, o artistă spaniolă în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut viața în mod dramatic în acest weekend, fiind lovită în abdomen de artificiile care ieșeau dintr-un dispozitiv pirotehnic, în timp ce se afla pe scenă!

De cele mai multe ori viața bate filmul, iar asta o dovedește evenimentul dramatic ce s-a petrecut duminică, în Spania, când Joana Sainz, membră a Super Hollywood Orchestra, și-a pierdut viața într-o fracțiune de secundă, ca într-un scenariu horror, în fața a 1.000 de oameni, care, inițial, aproape nu au realizat grozăvia situației.

În timp ce trupa performa pe scenă, unul dintre spectatori a surprins momentul în care au apărut scântei din cele două dispozitive pirotehnice, în timp ce cel din dreapta a părut să explodeze. La scurt timp după aceea, Joana Sainz a căzut pe scenă, iar colegii ei s-au precipitat să o ajute… Din păcate, în loc să vadă un foc de artificii, spectatorii au fost martorii unei tragedii.

Joana Sainz nu a avut nicio șansă!

Din nefericire, Joana Sainz a fost lovită în abdomen de un dispozitiv pirotehnic, care a explodat, potrivit Mediafax. „Au fost două rachete – una care s-a dus în direcția corectă, iar cealaltă a atins-o pe cântăreață în abdomen”, a declarat un martor. În ciuda faptului că paramedicii și un medic aflat la concert i-au acordat imediat primul ajutor tinerei artiste, aceasta fiind transportată ulterior la un spital din apropiere, pentru Joana nu s-a mai putut face nimic…

Joana Sainz era și coregraful Super Hollywood Orchestra, un grup format din 15 membri, cântăreți, muzicieni, dansatori, care îmbină muzica pop cu divertismentul.

Foto: Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter