O mai știi pe Mădălina Drăghici, partenera din telenovele a lui Radu Vâlcan? Iată cum arată acum!

Publicat pe

În 2010, Mădălina Drăghici punea modelingul în plan secund și se lansa ca actriță de telenovele, în scene fierbinți alături de Radu Vâlcan. Între timp, blonda, care acum are 31 de ani, s-a măritat cu un avocat, nășită fiind de Cabral și Andreea Ibaka și este mămica unei fetițe de trei ani.

O mai știi pe Mădălina Drăghici, partenera din telenovele a lui Radu Vâlcan? Iată cum arată acum!O mai știi pe Mădălina Drăghici, partenera din telenovele a lui Radu Vâlcan? Iată cum arată acum!

Mădălina Drăghici cobora, în urmă cu nouă ani, de pe podiumul de modă direct pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și onoare', ca partenera sexy a la fel de atrăgătorului Radu Vâlcan, distribuit în rolul șeicului Amir. Deși, la vremea aceea se vorbea despre o idilă și în viața reală între cei doi actori, a fost doar o perdea de fum, spre dezamăgirea fanilor serialului, care îi doreau împreună.

Un timp, Mădălina şi-a continuat cariera de actriţă, în paralel cu Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

A jucat în câteva episoade din Pariu cu viaţa', apoi a făcut o schimbare radicală în viaţă şi carieră. S-a căsătorit cu avocatul Ovidiu Pop, iar naşi le-au fost Cabral şi Andreea Ibaka. Curând după aceea Mădălina a renunţat la telenovele şi a devenit mamă în 2016.

Treptat, blonda s-a retras din viața mondenă, însă este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează foarte des fotografii cu familia ei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter