O mai ții minte pe Kitty Cepraga? Cum arată acum actrița care a părăsit România în urmă cu 15 ani!

Publicat pe

Una dintre cele mai de succes blonde pe micul ecran, în anii 90, Kitty Cepraga a ales să părăsească România în momentul în care începuse să-și contureze o carieră în domeniul cinematografic. Recent, însă, Cristina s-a întors în țară, pentru un nou proiect profesional.

 

O mai ții minte pe Kitty Cepraga? Cum arată acum actrița care a părăsit România în urmă cu 15 ani!O mai ții minte pe Kitty Cepraga? Cum arată acum actrița care a părăsit România în urmă cu 15 ani!

Kitty Cepraga și Diana Munteanu erau cele mai cool fete în urmă cu 20 de ani, idolii adolscenților din perioada respectivă. Ambele VJ la posturile muzicale de mare audiență, atunci, fetele serveau imaginea la care visa orice tânăr: haine cool, posibilitatea de a participa la cele mai distractive evenimente, interviuri cu vedete și acces în backstage. În timp ce Diana Munteanu a evoluat profesional în sfera televiziunii, Kitty a ales să spună adio României, în urmă cu 15 ani, când începuse să se bucure de succes în domeniul actoriei, având roluri în mai multe filme și seriale de teelviziune.

Cristina a plecat în Italia, dornică să-și croiască acolo un drum în istoria cinematografiei, legăturile ei cu România sau cu viața publică de aici, mai bine spus, fiind aproape inexistente, de atunci. Totul, până de curând, când vedeta s-a întros în țară pentru un eveniment special: ziua de naștere a lui Franco Nero, actorul care a jucat în peste 200 de filme și care a fost la București pentru a conduce juriul primei ediții a Bucharest Best Comedy Film.

Kitty Cepraga continuă să locuiască în Italia, s-a căsătorit cu un actor și au împreună o fetiță în vârstă de doi ani.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter