O nouă ediție Otravă pentru Codin! Ce a făcut Codin în L.A. și cum să ai succes pe Facebook și pe Instagram de la... Fabuloasele Diana și Alina!

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit, Codin s-a întors în România și azi povestește la emisiunea „Otravă pentru Codin”, difuzată pe pagina de Facebook revista VIVA!, începând cu ora 21.00, tot ce a făcut în „Cetatea Filmului”. Dar nu vine singur, ci însoțit de două invitate speciale: Alina Tanasă și Diana Enciu, Fabuloasele care… au Instagram-ul la picioare!

 

Nimic nu le scapă! Otravă și Codin au pregătit o nouă ediție incendiară a emisiunii Otravă pentru Codin, în care dezbat cele mai hot subiecte ale săptămânii! Dacă Maticiuc s-a întors din vacanța petrecută în SUA cu multe povești interesante și proiecte îndrăznețe, Otravă a rămas în bucurești și vine să povestească… cum s-au văzut protestele prin ochii unui blogger. Poate că nu toți știți, dar Otravă este un activist convins și adesea dezbate pe contul său de Facebook probleme din sfera socială și chiar participă la majoritatea protestelor de mai bine de trei ani. Filmarea postată de el pe Facebook, acum câteva zile, cu jurnalistul german care a fost imobilizat și încătușat s-a transformat în viral, având zeci de mii de distribuiri.

Și, că tot a venit vorba despre succesul în social media, iată că Otravă și Codin nu sunt singuri azi, ci însoțiți de… două fete fabuloase: Alina Tanasă și Diana Enciu, bloggerițele care au cucerit mapamondul și care au bifat campanii promoționale cu cele mai cunoscute case de modă din lume. Aflați de la ele adevărul despre viața de blogger și trucuri pentru a avea succes pe Facebook și pe Instagram.

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter