O nouă ediție Otravă pentru Codin: tot ce nu s-a văzut la Untold!

Publicat pe

Patru zile și patru nopți de distracție pe cinste, la cel mai cool festival de muzică electronică din Europa! Ce nu s-a văzut la Untold? Aflați totul azi, într-o nouă ediție a emisiunii Otravă pentru Codin, difuzată pe Pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 21.00.


Întâmplări din culise, secrete din spatele scenei, tot ce nu s-a văzut pe rețelele sociale aflați de la noi! Otravă și Speak povestesc totul despre Untold, într-o nouă ediție a emisiunii Otravă pentru Codin, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 21.00. Patru zile și patru nopți de distracție pe cinste, la cel mai cool festival de muzică electronică din Europa, la care au participat peste 350.000 de spectatori. Nu doar din România, ci și din străinătate, Untold-ul fiind evenimentul care a pus Clujul pe harta distracției mondiale.

Așadar, astă seară, de la ora 21.00, Otravă și Speak, invitatul lui special, vă vor face să vă simțiți ca și cum ați luat parte și voi la acest grandios festival!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter