Oana Radu, mesaj emoționant la trei săptămâni de la moartea iubitului ei: „Drama asta nu se va termina curând!”

Publicat pe

Oana Radu a lansat o piesă în memoria lui Alin, fostul ei iubit, care a murit în urmă cu trei săptămâni, după ce un individ l-a incendiat în scara blocului. Artista îi dedică piesa lui Alin pentru că a fost preferata lui și spune că toate sentimentele ei se regăsesc în această nouă melodie.

Oana Radu, mesaj emoționant la trei săptămâni de la moartea iubitului ei: „Drama asta nu se va termina curând!'Oana Radu, mesaj emoționant la trei săptămâni de la moartea iubitului ei: „Drama asta nu se va termina curând!'

„Au trecut aproape trei săptămâni de când iubitul meu nu mai este cu mine. Drama asta nu se va termina curând și nu mă pot vindeca atât de repede, dar am lângă mine oameni care simt că trebuie să mă ajute necondiționat. Vreau să zic că într-o situație ca asta a vieții vezi, cu adevărat, cine este pe bune alături de tine. Am avut parte de surprize foarte plăcute, de la oameni de la care nu mă așteptam să mă ajute. Mi-am dat seama că viața este prea scurtă. Ideea e că trebuie să trăim momentul și fără frică, să îi prețuim pe oameni atunci când sunt lângă noi.

Vă zic că dacă aveți oameni lângă voi pe care îi iubiți, spuneți-le-o, era un clișeu, dar acum am trăit-o pe pielea mea, mâine poate nu vor mai fi. Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta. Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine.

Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă.”, a spus Oana Radu, în mai multe filmulețe publicate pe Instagram.

Alin a murit pe 7 septembrie

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de un vecin, în timp ce ieșea din blocul în care se află apartamentul său din Craiova și s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafața corpului. După câteva săptămâni în care a fost spitalizat, Alin a murit pe 7 septembrie.

„Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Oana Radu, în momentul în care tânărul a murit.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter