Oana Roman, distracție în oraș, după divorțul de Marius Elisei. Cu cine a petrecut la restaurant

Publicat pe

Oana Roman este decisă să meargă mai departe, după divorț. La scurt timp după ce a semnat oficial actele, iar Marius Elisei a devenit legal fostul soț, Oana și-a dorit să aibă parte de o zi în care să se răsfețe. După o serie de drumuri făcute prin oraș, s-a relaxat la restaurant, alături de o bună prietenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a ținut să le mulțumească urmăritorilor ei din mediul online, care i-au trimis numeroase mesaje de susținere. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că ea nu și-a dorit vreo clipă ca mariajul ei să se încheie acum.

„Dragii mei, vă mulțumesc din suflet pentru multele mesaje pe care le-am primit de la voi, în urma anunțului. Nu am apucat să le citesc pe toate, am primit o avalanșă de mesaje. În cele mai multe îmi spuneți că vă pare rău și că e foarte frumos că am reușit să facem acest lucru amiabil.

Știu că vă pare rău, dar nu vă pare mai rău decât mie, pentru că eu nu mi-am dorit să ajungem la acest final, dar asta a fost. Eu sunt convinsă că vom fi niște părinți foarte buni pentru Iza și vom fi niște prieteni foarte buni de acum încolo”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Oana Roman, distracție în oraș, după divorțul de Marius Elisei. Cu cine a petrecut la restaurantOana Roman, distracție în oraș, după divorțul de Marius Elisei. Cu cine a petrecut la restaurant

Oana Roman, distracție în oraș, după divorț

Oana a plecat ulterior cu treabă în oraș, fiind ocupată să îi comande o rochiță fiicei ei, cu ocazia zilei de naștere care va fi în curând.

„Și viața merge mai departe. Am venit să îi comand o rochie Izei, pentru ziua ei”, a anunțat apoi Oana Roman. Ziua ei nu s-a terminat aici, căci vedeta s-a răsfățat cu o vizită la coafor și la manichiură, apoi și-a scos o bună prietenă la restaurant, în oraș, unde s-au distrat ca între fete.

„Și astăzi, ce credeți? Am ieșit și eu la restaurant, după mult timp. Și am venit cu Steluța mea. Ea este prietena mea, Stela și am ieșit să mâncăm la restaurantul meu preferat, la care n-am mai fost de foarte mult timp”, a mai povestit Oana Roman pe InstaStory, cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat: „Știu că ea a trecut prin niște momente…”

Citește și: Lora s-a vaccinat anti-COVID-19! Cum se simte artista: „Recunosc că mi-a fost frică'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț

Cei doi foști soți au luat pe toată lumea prin surprindere, la scurt timp după ce au semnat actele la notar. Oana și Marius au apărut împreună, online, și le-au povestit fanilor de pe internet ce se întâmplă cu ei după separare.

„Dragii mei, din respect față de voi, comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anunțăm ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pentru Izabela și prieteni care se respectă și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, vă mulțumim pentru suport și înțelegere’, a spus Oana Roman.

„Ieri am semnat actele de divorț amiabil, așa cum mi se pare normal să se termine o căsnicie. Chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult decât copilul, în sens ca sunt și partaje, ei bine am ales să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales ca atunci când închei trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație’, a mai spus Marius Elisei.

Fetița lor va rămâne în casa Oanei Roman, aspect cu care și Marius Elisei a fost de acord. El consideră că este foarte important ca un copil să crească în prezența mamei.

„Isa va sta și la mine, va sta și la tatăl ei. Ne veți mai vedea împreună la diverse evenimente din viața ei. De sărbători, la ziua ei, uneori poate vom merge și în vacanță cu ea împreună’, a mai spus Oana Roman.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter