Legătura neștiută dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, milionarul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Publicat pe

Recent, s-a speculat în presă că ar fi existat o legătură între mama Oanei Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu și milionarul Dan Petrescu, decedat în accidentul aviatic din Milano. Oana Zăvoranu a clarificat zvonurile în emisiunea ei, „Oana Show'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Afaceristul Dan Petrescu, considerat cel mai bogat român, soția lui, Regina Dorotea, și fiul lor, Dan Ștefan, s-au stins din viață într-un accident aviatic petrecut în Milano, Italia. Aeronava Pilatus PC-12, pilotată de către afacerist, s-a prăbușit pe o clădire goală din San Donato Milanese, pe 3 octombrie 2021.

Legătura neștiută dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, milionarul decedat în accidentul aviatic de la MilanoLegătura neștiută dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, milionarul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Printre victimele accidentului s-au mai numărat alte cinci persoane, un bărbat de origine canadiană, un cuplu, un băiețel de un an și nouă luni și o femeie în vârstă. Dan Petrescu era considerat cel mai mare investitor de pe piața imobiliară și cel mai bogat român.

Potrivit Antena 3, omul de afaceri deținea suprafețe mari de terenuri atât în București, cât și în alte localități din țară și era considerat cel mai bogat român, averea lui fiind peste cea deținută de Ion Țiriac.

Citește și: Noua iubită a lui Cristian Boureanu arată identic cu Laura Dincă.În ce ipostaze au fost surprinși îndrăgostiții

Citește și: Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Denise Rifai:„Facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem…’

Citește și: Primele fotografii de la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu

Oana Zăvoranu a vorbit despre legătura pe care o are cu Dan Petrescu

„Să-i fie țărâna ușoară! Din punctul meu de vedere, e bine că se odihnește. (…) Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu. Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt. Mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu', a început Oana Zăvoranu.

„Dragoș Stoian (n.red.: nepotul lui Dan Petrescu) este cel care mama mea știa că este acționarul minoritar al Agricomexului. Mama mea avea legătură și cunoștință de Dragoș Stoian. În nicio secundă n-a știut că Dragoș doar îi ducea una dintre servietele cu bani lui Dan Petrescu într-unul dintre multele offshore-urile pe care el le avea în Cipru', a continuat.

Oana Zăvoranu spune că mama ei nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu și că acesta i-ar fi furat 23 de milioane de euro, cu mulți ani în urmă.

„Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Dan Petrescu mi-a furat, din ce am reușit eu să descopăr cu dovezi, 23 de milioane de euro. Milioane de euro care se aflau într-un offshore în Cipru. 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care trebuiau să ajungă în posesia mea', a mai spus Oana.

Potrivit unor surse citate de Gândul, Anca Surugiu, partenera de afaceri a lui Dan Petrescu, ar fi cea care va prelua averea acestuia aproximată la 3 miliarde de euro. Anca are toate datele offshore-urilor pe care le și controlează, știe unde sunt conturile și este împuternicită să le acceseze.

Ce avere avea Dan Petrescu

Dan Petrescu controla suprafețe mari de terenuri din București, dar și din țară. Cele mai vizibile erau în 2010 cele 15-20 de centre care includeau la vremea respectivă și hipermarketurile Real și alte galerii comerciale, afaceri care i-au adus un total de trei miliarde de euro, spune Antena3.

Potrivit Adevărul.ro, chiar şi fostul tenismen Ion Ţiriac a susţinut de mai multe ori public faptul că Dan Petrescu este mai bogat decât el. „Dan Petrescu: avere de 1 miliard de euro. Asociat în afacerile familiei Ţiriac: Unicredit Ţiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare.

Bun prieten cu Adrian Sârbu şi cu alţi moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu există fotografii cu el, scria o jurnalistă despre misteriosul român, în binecunoscuta listă a „Grupului de la Monaco.

Dan Petrescu mergea în Sardinia, la mama lui. Cu toate că afaceristul petrecuse mult timp în locuința din Sardinia, fiul său, Dănuț, nu apucase să o vadă.

El a fost cel care a insistat să meargă, dat fiind că vremea era încă frumoasă.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter