Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer, iubiţi în serialul SACRIFICIUL. Boby este sub papucul Divei / Primele imagini cu cei doi

Publicat pe
Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer, iubiţi în serialul SACRIFICIUL. Boby este sub papucul Divei / Primele imagini cu cei doiOana Zăvoranu și Conrad Mericoffer, iubiţi în serialul SACRIFICIUL. Boby este sub papucul Divei / Primele imagini cu cei doi

Oana Zăvoranu şi Conrad Mericoffer, cunoscut deja fanilor din serialul „Fructul oprit', formează unul dintre cuplurile care vor fi, cu siguranţă, sarea şi piperul în noul proiect semnat tot de Ruxandra Ion, „Sacrificiul'. Conrad este Boby, un tânăr care nu iese de sub papucul Divei, iar Oana Zăvoranu este…. Oana Zăvoranu. Bruneta promite surprize celor care o vor urmări în serialul care va debuta în această toamnă, la Antena 1.

 

Poveştile excepţionale de viaţã ale celor trei familii prezentate în cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, Sacrificiul şi care fi difuzat începând din aceastã toamnã, vor fi condimentate de cãtre cuplul Oana Zăvoranu – Conrad Mericoffer.

Diva (Oana Zăvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Iubitul ei este mai tânăr decât ea și o iubeşte enorm.

Bogdan (Boby) Oancea (Conrad Mericoffer) partenerul de viata al Divei, nu iese din cuvântul ei și vrea s-o vadă mereu fericită. Este un nutriționist de succes și profesor de yoga cu o clientelă exclusivistă. Diva si Boby locuiesc într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o priveliște cu adevãrat regală. Liniștea lor este însã tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

Povestea familiei Oancea va putea fi descoperitã de cãtre telespectatori în Sacrificiul, numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama' cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter