Oana Zăvoranu și Mircea Badea, poveste de dragoste ca-n filme: s-au iubit cu năbădăi, s-au certat cu patimă!

Publicat pe

Încă mai este un secret pentru multă lume că Oana Zăvoranu și Mircea Badea au trăit o scurtă, dar intensă poveste de dragoste la începutul anilor 2000, înainte ca Oana să se îndrăgostească de Pepe și Mircea de „topmodela' Carmen Brumă. Relația dintre ei a ieșit la iveală din gura lui Răzvan Dumitrescu, iubitul de acum opt ani al lui Zăvo și foarte puțin comentată de Badea, probabil jenat între timp de idila din tinerețe.

Oana Zăvoranu și Mircea Badea, poveste de dragoste ca-n filme: s-au iubit cu năbădăi, s-au certat cu patimă!Oana Zăvoranu și Mircea Badea, poveste de dragoste ca-n filme: s-au iubit cu năbădăi, s-au certat cu patimă!

„Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea, afirma Răzvan, în direct la Antena 2, prin 2012, după ce cu puţin timp în urmă chiar fosta soţie a lui Pepe fusese întrebată dacă a avut vreodată o relaţie de amor cu prezentatorul emisiunii „În gura presei. „Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate…, s-a limitat  atunci Oana Zăvoranu.

„Pepe nu se uita niciodată la emisiunile lui Mircea Badea şi nici pe Oana nu o lăsa. Nici nu aveau Antena 3 în programe. Lui Pepe îi era antipatic «personajul». Eu mă uit cu Oana la emisiunile lui Badea, nu avem nici o problemă!', a mai spus Răzvan.

Reacția lui Mircea Badea la această dezvăluire a înfuriat-o, însă, pe Oana.

'De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni', a spus Mircea Badea la emsiunea în Gura Presei de la Antena 3.

Oana Zăvoranu a luat foc: „Eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el'

„El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint”, a declarat Zăvoranca la WOWbiz despre relația ei cu Mircea Badea, petrecută prin 2001.

Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela' și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?', a declarat Oana, în septembrie 2012.

„El avea iubita când se întâlnea cu mine”, a mai dezvăluit Oana, aspect confirmat de faptul că, între 1995 și 2002, Mircea Badea s-a iubit oficial cu frumoasă Diana Duhanov, o directoare de banca.

Apoi, din 2002 realizatorul de la Antena 3 s-a îndrăgostit de Carmen Brumă, cu care se iubește și în prezent.

Mama Oanei a confirmat, atunci, relația lor

„Într-adevăr a fost o relaţie pe care Oana nu prea a vrut să o întreţină, pentru că Mircea e foarte ciudat. Era un închipuit, se credea vedetă, parcă era Brad Pitt, nu Mircea Badea. Avea tot felul de chestii, că Oana nu-l prea primea. Chiar atunci îmi aduc aminte că era foarte dezamăgită de comportamentul lui Mircea, avea tot felul de închipuiri din astea, venea mascat, venea noaptea…”, a spus Mărioara Zăvoranu pentru România TV, prin 2014.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter