Obamania: Au aparut papusile Malia si Sacha

Publicat pe

Sacha, Malia Obama, papusiFamilia Obama este o sursa inepuizabila de inspiratie, dupa tricourile sau farfuriile cu chipul lui Barack Obama, de curand fiind lansate Mervelous Malia si Sweet Sacha, doua papusi inspirate de fetele noului presedinte american.

Papusile au fost create de Ty Inc, o companie cu sediul in Illinois, fieful presedintelui, iar reprezentantii sai declara ca orice asemanare cu persoane reale este intamplatoare.

„Sacha si Malia sunt niste nume foarte dragute care se potriveau cu papusile facute de noi', incearca sa se apere fara prea mare succes compania producatoare.

Papusile Sacha si Malia sunt primele papusi afro-americane din gama, fiind vandute cu 9,99 dolari, ele alaturandu-se altor papusi printre care Bubby Britney, Lucky Lindsay sau Precious Paris.

Papusile au creat deja numeroase reactii, multi considerand ca marketingul in jurul fetelor presedintelui este o practica extrem de periculoasa si un exemplu negativ pentru copii.

Foto: www.tv5.fr
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter