Obiceiuri bizare ale celebrităților

Publicat pe

Chiar și vedetele au obiceiuri bizare care sunt catalogate drept sindrom, ritual sau comportament moștenit din copilărie. Iată care sunt ciudățenile unor vedete de la Hollywood:

 

Donald Trump

Omul de afaceri evită strângerea de mâini, iar prin faptul că el candidează la președinție, acest lucru va fi o mare problemă pentru el. ,,Unul dintre principalele obiceiuri ale societații americane este strânsul mâinii. Și cu cât cineva devine mai faimos și mai de succes, acest obicei devine din ce în ce mai teribil. Obișnuiam să fiu obsedat de curățenia mâinilor. Mă simt mult mai bine după ce mă spăl bine pe mâini, lucru pe care îl fac cât de des pot”, explică Trump.

 

Nicolas Cage

,,Iubesc toate animalele, dar aleg ce carne să mănânc în funcție de felul în care animalele fac sex”, povestește actorul. ,,Consider că peștii sunt foarte demni atunci când fac sex și păsările la fel. Totuși, porcii nu prea sunt. Astfel, evit să mănânc carne de porc și altele în genul ei. Așa că prefer carnea de pasăre și peștele”, a mărturisit în mod bizar actorul.

 

Pamela Anderson

Dacă unele persoane adoră să se privească în oglindă tot timpul, nu același lucru se poate spune și despre Pamela Anderson. Vedeta suferă de un sindrom care o face să se sperie de propria reflexie din oglindă. ,,Am o fobie. Nu îmi plac oglinzile. Și nici nu mă privesc la televizor. Dacă apare ceva cu mine la TV, rog persoana din cameră să îl stingă sau să părăsescă încăperea.”

 

Jessica Simpson

În timpul unei emisiuni a lui Jay Leno, cântăreața a declarat că este dependentă de guma cu nicotină, chiar dacă niciodată în viața ei nu a fumat o țigară. ,,Prima dată când am mestecat o gumă cu nicotină a fost pentru că mi-a fost oferită de unul dintre prietenii mamei mele”, mărturisește vedeta. ,,Probabil că a crezut că îmi da o gumă normală. Pe măsură ce o mestecam mă simțeam din ce în ce mai bine și mă întrebam ce fel de aromă o fi. Imediat am vrut să îmi cumpăr și eu”, a continuat ea.

 

James McAvoy

Actorul din X-Men a moștenit unul dintre obiceiurile sale de la bunica lui. ,,La începutul fiecărei luni trebuia să spun primei persoane pe care o întâlneam. Bunica mea spune că acest lucru îți aduce noroc', declară actorul.

 

Oprah

Vedeta TV evită guma și persoanele care o mestecă. ,,Mi se face rău numai când mă gândesc la gumă”, povestește Oprah. ,,Bunicul meu le păstra în rânduri mici în dulapul său. Mă speriam numai la gândul că ar trebui să o ating, era atât de scârboasă. O dată un musafir din casa mea și-a scos guma din gură și a pus-o pe farfurie. După ce musafirul a plecat am aruncat la gunoi întreaga farfurie”, adaugă ea.

 

Simon Cowell

Celebrul jurat mărturisește că adoră să se cațere în copaci, să se prindă de crengi și să se ridice până în vârf. ,,Mă cațăr în copaci în fiecare zi, pentru mine este ca un ritual”, spune Cowell.

 

Olivia Munn

Problema ei este că se trage non stop de gene, iar acest lucru este chiar un sindrom. ,,Nu doare, dar este foarte enervant. De fiecare dată când plec de acasă, trebuie să fug să iau un set de gene false”, povestește vedeta.

 

Gwyneth Paltrow

Când vine vorba despre controlul asupra telecomenzii, actriței îi place să dețină controlul ,,Îi las pe copii mei să se uite doar la programe TV în franceză și spaniolă”, mărturisește vedeta.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

 

Obiceiuri bizare ale celebritățilorObiceiuri bizare ale celebrităților

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter