Meghan Markle i-a scris o scrisoare impresionantă tatălui ei:

Sunt multe reguli, mai mult sau mai puțin serioase, pe care Ducesa de Sussex trebuie să le respecte de când a intrat în familia regală britanică. Unuia dintre ele trebuie să i se supună neapărat. Iată care este obiectul vestimentar pe care Meghan Markle e obligată să-l ia cu ea peste tot!

Cândva, pe blogul personal, Meghan Markle le dădea fanilor ei ponturi utile pentru călătoriile în străinătate, iar printre obiectele esențiale enumerate de ea se aflau: o eșarfă, ulei de arbore de ceai și batistuțe de unică folosință. Iată însă că viața actriței s-a schimbat cu 180 de grade, iar acum prioritățile ei sunt altele, la fel și regulile de etichetă, așadar obiectul vestimentar pe care Meghan Markle e obligată să-l ia cu ea peste tot, în călătoriile peste hotare e cu totul altul, unul a cărui conotație este extrem de tristă…

Meghan Markle trebuie să poarte permanent cu ea un outfit de culoare neagră.

Meghan Markle trebuie să poarte permanent cu ea un outfit de culoare neagră.

Ținuta neagră nu trebuie să lipsească din bagajul membrilor familiei regale

Acum, Meghan Markle trebuie să-și ia în bagaj, ori de câte ori pleacă din țară, un outfit de culoare neagră în bagaj. Iar asta, pentru situațiile în care un membru al familiei regale ar deceda în momentul în care Ducesa de Sussex ar fi plecată din țară. Evident, acest lucru este valabil și pentru ceilalți membri importanți ai familiei regale, deoarece, în cazul unui deces, cu toții trebuie să fie îmbrăcați în haine de doliu, din respect pentru persoana care nu mai este în viață.

Mare iubitoare de culori, Regina Angliei a ignorat regula și a fost surprinsă de moartea Regelui George al VI-lea, peste hotare, fără haine de doliu.

Mare iubitoare de culori, Regina Angliei a ignorat regula și a fost surprinsă de moartea Regelui George al VI-lea, peste hotare, fără haine de doliu.

Regina Elisabeta a II-a a ignorat cândva această regulă

Cea care nu a ținut cont cândva de această regulă a fost chiar Elisabeta a II-a, Regina Angliei, – a cărei dragoste pentru culorile deschise este cunoscută – nu a avut o ținută neagră pentru moartea Regelui George al VI-lea, la întoarcerea din Kenya. Din fericire pentru ea, i-a fost adusă o ținută neagră chiar înainte de a se îmbarca în avion. Spre norocul lui Meghan, acest lucru nu va fi un impediment prea mare pentru ea, deoarece Ducesa de Sussex adoră ținutele închise la culoare. Să sperăm că nu va fi nevoită să le poarte din cauza doliului… Oricât de longevivi ar fi Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, să nu uităm totuși că au 92 și, respectiv, 97 de ani.

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro