Olivia Steer revine pe sticla

Publicat pe

Dupa o absenta de cativa ani din televiziune, perioada in care a devenit mamica, Olivia Steer va prezenta incepand din 30 septembrie emisiunea „Doamne de Poveste”.

Olivia SteerEmisiunea difuzata de Acasa TV va urmari viata unor femei puternice care au schimbat lumea prin indrazneala si curaj.

Doamne de Poveste' va fi un regal al reportajului. Este vorba de povesti despre femei puternice, frumoase, incercate de viata, iubite si care iubesc, ale Romaniei de ieri si de astazi. La „Doamne de Poveste” ai acces in culisele de alcov, in cele ale cabinetului politic, dupa cortina trairilor cele mai intime si pe scena jocurilor subtile de societate. Reportajele recupereaza detalii inedite si ofera mai mult decit niste felii de viata de exceptie.', declara prezentatoarea emisiunii.

Iubesc formatul emisunii! Sunt aspecte inedite pe care nu le invatam din manualele de istorie, despre conditia femeii ca mama, despre cat de greu era sa aduca pe lume copii fara anestezice, fara garantia ca pruncul se va naste sanatos, fara ecografie, fara analizele sofisticate de astazi. Pe de alta parte, cu totii stim ca in vremurile acelea castitatea era mai mult decat o virtute, iar absenta ei era o erezie pentru care tanara fata nemaritata platea un pret scump. Ce stim si mai putin este ca si atunci femeile iubeau pina la sacrificiu si cand iubeau deveneau puternice si erau in stare sa treaca peste gura lumii si sa se implineasca in dragoste', adauga Olivia Steer.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter