Olivia Wilde a apărut complet dezbrăcată în serialul „Vinyl”

Publicat pe

„Vinyl', serialul creat de Martin Scorsese şi Mick Jagger despre muzica anilor 70, îi are în distribuţie pe Bobby Cannavale şi frumoasa Olivia Wilde care a oferit recent cea mai mare surpriză.

 

Aceasta a aparut complet dezbrăcată într-o secvenţa în care personajul interpretat de ea, Devon Finestra, a pozat nud pentru un fotograf.

 

Secvenţa a fost extrem de hot şi a completat perfect povestea acestui serial despre „sex, droguri şi rockn roll', spusă din perspectiva lui Richie Finestra, seful casei de producţie American Century.

 

Actriţa în vârstă de 32 de ani a oferit şi un detaliu picant despre această secvenţă: „Toată lumea a purtat perucă pubiană. Ne-au luat măsurile şi apoi ne-am ales fiecare culoarea şi consistenţa. A mea a fost uriaşă', a povestit ea razand.

 

Martin Scorsese şi Mick Jagger s-au gândit mulţi ani la acest proiect, pe care iniţial îl vedeau ca pe un film. Într-un final a ieşit un serial HBO must-see, în care Bobby Cabbavale face un rol de zile mari, iar Olivia Wilde pare o alegere perfectă.

 

Foto: Hepta

 

 

Olivia Wilde a apărut complet dezbrăcată în serialul „Vinyl'Olivia Wilde a apărut complet dezbrăcată în serialul „Vinyl'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter