Un om de afaceri rus oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Putin: "Căutat: viu sau mort"

Publicat pe

Alex Konanykhin, un om de afaceri din Rusia a anunțat că pune la bătaie o sumă de un milion de dolari pentru arestarea președintelui rus Vladimir Putin. 'Căutat: viu sau mort. Vladimir Putin, pentru crime în masă', este anunțul care îl vizează pe liderul de la Kremlin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Antreprenorul rus Alex Konanykhin a făcut anunțul care îl vizează pe președintele rus pe rețelele de socializare. Recompensa se ridică la un milion de dolari, potrivit Jerusalem Post.

'Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca și criminal de război, în conformitate cu legile ruse și internaționale.

Un om de afaceri rus oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Putin: "Căutat: viu sau mort"Un om de afaceri rus oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Putin: "Căutat: viu sau mort"

Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi. În calitate de etnic rus și cetățean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin', a scris Alex Konanykhin pe LinkedIn.

Recompensă pentru prinderea lui Vladimir Putin

Orda constituie cuvântul rusesc pentru „hoardă', ceea ce ar înseamna o bandă de prădători și jefuitori.

El a postat o poză cu Vladimir Putin și a adaugat textul: 'Căutat: viu sau mort. Vladimir Putin, pentru crime în masă'.

Citește și: Unde se află buncărul antiatomic din Siberia, în care s-ar ascunde președintele Vladimir Putin:”Un oraș subteran”

Citește și: Joe Biden l-a numit „dictator” pe Vladimir Putin:”Războiul va lăsa Rusia mai slabă”

Citește și: Cum crede șahistul Garry Kasparov că poate fi înlăturat Vladimir Putin:”Nu-i dați rampe de ieșire”

Citește și: Cu cine e căsătorită acum fosta soție a lui Vladimir Putin.Liderul rus și Ludmila au divorțat după 30 de ani de mariaj

Vladimir Putin, interdicții pentru ruși

Ca urmare a sancțiunilor economice impuse Rusiei de mai multe alte state, Vladimir Putin a emis, în regim de urgență, începând din 2 martie 2022, un decret pentru valabil în toată Rusia. Astfel, Vladimir Putin interzice populației să iasă din țară cu valută de peste 10.000 de dolari.

Președintele Vladimir Putin a purtat discuții de criză cu principalii săi consilieri economici, după ce rubla s-a prăbușit la un record minim în raport cu dolarul american.

Banca centrală rusă a mai mult decât dublat ratele dobânzilor la 20%, iar bursa de valori de la Moscova ar fi fost închisă două zile. În lumina acestor lucruri și a degenerării rapide a stabilității economice, Vladimir Putin a decis să emită un decret prin care interzice rușilor să părăsească țara cu mai mult de 10.000 de dolari în valută străină, pe măsură ce cresc temerile că sistemul financiar rusesc este în pragul colapsului.

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă