Otniela de la Ferma și-a pus silicoane, dar nu se oprește aici cu operațiile estetice. Primele imagini după intervenția la sâni

Publicat pe

Otniela Sandu era printre singurele vedete din Ferma, show-ul de la Pro TV la care a participat anul trecut, care nu avea operații estetice. Așa că, blonda alintată „Shakira de România” a luat măsuri și astăzi și-a pus silicoane. Însă, nu are de gând să se oprească aici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ceva timp, Otniela s-a pus serios pe sport. Aleargă în fiecare dimineață, merge la sală și are mare grijă de aspectul său fizic, mai ales că i-a crescut foarte mult popularitatea după participarea la Ferma. Astfel că, o mărire a sânilor se impunea, pentru un look desăvârsit, chiar facă nu a dus niciodată lipsă de admiratori, iar contul său de Instagram abundă de declarații de dragoste și laude la adresa frumuseții ei.

Însă, Otniela a visat dintotdeauna sâni mai mari și astăzi și-a făcut curaj să-și ducă la îndeplinire dorința. S-a lăsat pe mâinile unui medic estetician din București, iar în această după-amiază a publicat pe Instagram prima poză după intervenția chirurgicală de mărire a bustului. Mă bucur că am întâlnit un medic de la care să înțeleg că o intervenție de ordin estetic nu înseamnă doar a exagera. Cu siguranță o să-i mai trec pragul cabinetului', a notat Otniela.

Otniela de la Ferma și-a pus silicoane, dar nu se oprește aici cu operațiile estetice. Primele imagini după intervenția la sâniOtniela de la Ferma și-a pus silicoane, dar nu se oprește aici cu operațiile estetice. Primele imagini după intervenția la sâni

Și doctorul care i-a făcut operația a postat o poză cu Otniela și a postat-o pe contul său de socializare. Morning selfie with happy patient and friend @otniela (n.r.: Selfie-ul de dimineață cu fericita pacientă și prietena mea, Otniela)', a scris medicul estetician la descrierea fotografiei în care apare blonda.

Otniela Sandu a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o carieră de makeup artist, unde este apreciată. În plus, ea a cochetat și cu actoria. În prezent, vedeta își doreste să aprofundeze cât mai multe acest domeniu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter