(P) Delia, Elena Gheorghe, Ruby, Adda, Randi și alți artiști cu peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube fac show la ICEEfest, cu parteneri surprinzatori de scena

Publicat pe

Ruby, Delia, Elena Gheorghe, Shift, Randi și Adda sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena clubului BOA (Beat of Angels) din București, joi, 11 iunie 2015, de la 19.30, în cadrul 'Viral Music Night', petrecerea si spectacolul care încheie prima zi de ICEEfest 2015.

 

digital party1

 

Delia a adunat peste 22 de milioane de vizualizari pentru piesa Pe aripi de vant, doar pe Youtube

 

Artiștii de mai sus vor cânta cele mai cunoscute piese ale lor, devenit adevărate virale pe YouTube în ultimul an (împreună, cele mai cunoscute piese ale lor au peste 100 de milioane de vizualizări), iar Sergiu și Andrei de la KISS FM dar și Nelu și Micuțu – care au lansat super-hitul YouTube Cine e grasuta mea?' vor asigura doza obligatorie de umor.

 

Micutu si Nelu au adunat peste 5,2 milioane de vizualizari cu parodia lor Cine e grasuta mea'

 

 

'Viral Music Night' va fi prezentat de actorul și standup-comedianul britanic Jeff Leach și se va încheia cu un recital live al trupei FreeStay, al cărei solist este Florin Ristei, și cu un mix al DJ-iței românce stabilită în SUA, Bianca Linta.

 

În plus, este posibil ca la un moment dat din boxe să răsune chiar și 'Ca o apă cristalină', melodia lui Cristi din Banat care a făcut senzație pe internet în 2015.

 

Viral Music Night va fi un show care se adreseaza celor care au mult umor care si nu sunt dominati de ipocrizie. Internet nu inseamna doar jazz si muzica simfonica, ci si hituri de toate felurile si de toate culorile si chiar si muzica maselor. Ne vom amuza dar vom si analiza fenomenul, cat se poate de serios', explica organizatorii.

 

De asemenea, în cadrul 'Viral Music Night', va avea loc și decernarea IAB MIXX Awards Romania, care recompensează cele mai bune campanii de publicitate sau PR în social media și nu numai dar si Viral Music Awards, oferite de casa de productie CAT Music artistilor sai care au performat si online in ultimul an.

 

Bilete in numar limitat doar la show se gasesc si pe IaBilet.ro – iar accesul este liber pentru cei care au deja bilet la ICEEfest.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter