Păpușa Ken s-a transformat în Barbie! Câte operații estetice și-a făcut Rodrigo Alves și cum arată ca femeie

Publicat pe

Rodrigo Alves, supranumit Păpușa Ken, este acum… Barbie! S-a transformat în femeie, după nenumărate operații estetice, care i-au schimbat complet înfățișarea, dar nu se oprește aici. Jessica Alves, căci acesta este numele ei acum, și-a făcut chiar și schimbare de sex și este cu totul alt om.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rodrigo Alves a considerat că nu mai poate fi Ken și s-a transformat în Barbie. În 2020, tânărul a avut curajul să dezvăluie tuturor adevărata sa sexualitate și și-a schimbat numele în Jessica Alves, afișându-se în lume la scurt timp după ce începuseră un lung șir de proceduri complexe pentru a deveni femeie.

Păpușa Ken s-a transformat în Barbie! Câte operații estetice și-a făcut Rodrigo Alves și cum arată ca femeiePăpușa Ken s-a transformat în Barbie! Câte operații estetice și-a făcut Rodrigo Alves și cum arată ca femeie

Câte operații estetice are Rodrigo Alves – Păpușa Ken

Rodrigo Alves este acum Jessica Alves! A investit peste 700.000 de lire sterline în operații estetice și totul a început acum câțiva ani când brazilianul de 36 de ani își dorea ceva nou în viața lui.

Pentru că a făcut, de-a lungul anilor, peste 100 de operații, Jessica Alves este cu totul alt om și recunoaște că este dependentă de intervenții estetice.

În urma unei moșteniri fabuloase pe care a primit-o din partea bunicilor săi, Jessica Alves își poate face acum absolut tot ceea ce vrea. Mai mult decât atât, lucrează în domeniul imobiliar și are apariții televizate, drept urmare câștigă sume impresionante de bani.

În anul 2018, averea sa era estimată la 30 de milioane de lire sterline, potrivit kfetele.ro.

Recent, Jessica Alves s-a fotografiat în costum de baie și a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Multe persoane o critică pentru deciziile pe care le-a luat, însă are și o comunitate de oameni care o susțin să facă întotdeauna doar ceea ce își dorește.

Citește și: Ioana Voicu, primele detalii despre botezul fiicei sale, Annora:„Am ales nașii

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu după controversa transplantului de corp:’Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul’

Citește și: Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur.Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: „Dar eu nu am…’

Papușa Ken și-a făcut operație de schimbare de sex pentru a deveni Barbie

Jessica Alves s-a născut în Brazilia, devenind cunoscută în Marea Britanie, asta după ce a participat la mai multe emisiuni televizate în care a vorbit despre adicția sa față de operațiile estetice.

Cea mai complicată, cea de şi-a făcut schimbare de sex, a făcut-o abia acum, în Bangkok, când Rodrigo Alves a devenit în totalitate Jessica Alves.

Acesta sunt noul eu, îmi pare rău că am mințit timp de șapte ani până acum. M-ați întrebat de ce mi-am scos patru coaste, iar eu am spus că voiam să încap în sacourile mele, dar eu de fapt mă schimbam”, a spus Jessica Alves.

„Am dat tot ce puteam pentru a fi un bărbat, dar am eșuat grav pentru că nu eram fericit”, a continuat brazilianca.

„Sunt cunoscut drept Ken, dar înăuntrul meu mereu m-am simțit ca Barbie”, a mai spus Alves.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter