Paris Hilton s-a despărțit de Chris Zylka după 10 luni de logodnă!

Publicat pe de Oana Pantazi

La anul, în luna mai, pentru celebrul cuplu trebuiau să bată clopotele de nuntă, dar, din păcate, Paris Hilton s-a despărțit de Chris Zylka după 10 luni de logodnă. Cumva era de așteptat, dat fiind că este pentru a treia oară când Paris fuge de căsătorie...

Paris Hilton şi Chris Zylka, unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz.

Paris Hilton şi Chris Zylka, unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz.

Deși, probabil, apropiații ei sperau că Paris nu va mai urma tiparul cu care i-a obișnuit deja și se va mărita în sfârșit, celebra moștenitoare a imperiului Hilton i-a dezamăgit și de data aceasta, dând bir cu fugiții cu puțin înainte de a spune DA în fața altarului. Paris Hilton s-a despărțit de Chris Zylka, logodnicul ei, după nici un an de la logodnă, pentru că a realizat că nu este bărbatul potrivit pentru ea!

Chris i-a dăruit lui Paris un inel de logodnă de 2 milioane de dolari.

Chris i-a dăruit lui Paris un inel de logodnă de 2 milioane de dolari.

Inele de logodnă de milioane de dolari

Paris Hilton a excelat întotdeauna la capitolul bărbaţi, lista sa de iubiţi conţinând, de la staruri rock şi modele, până la jucători profesionişti de poker şi artişti pop. Primul său logodnic a fost modelul Jason Shaw, la începutul anilor 2000, dar nu a fost să fie… În 2004, Paris a fost combinată cu Nick Carter, starul de la Backstreet Boys, însă lanţul de iubire s-a rupt după doar 7 luni. A urmat încă o logodnă, în 2005, cea cu Paris Latsis, moştenitorul unui armator grec, care i-a oferit un inel de logodnă de 5 milioane de dolari! Vedeta a rupt însă logodna patru luni mai târziu pe motiv că… era prea tânără ca să se mărite! Apoi, în viaţa ei a mai intrat un armator grec, Stavros Niarchos, care pentru ea a părăsit-o pe Mary-Kate Olsen. Pe lista sa de cuceriri, printre alţii, şi-au mai găsit locul Benji Madden, chitaristul de la Good Charlote (al cărui frate geamăn era combinat cu prietena ei cea mai bună, Nicole Richie), dar şi Val Kilmer, Rick Salomon, Tom Sizemore, Jamie Kennedy şi Leonardo DiCaprio… Iată însă că, ajunsă la 36 de ani, moştenitoarea imperiului Hilton a considerat că, în sfârşit, este pregătită să se mărite şi a spus pentru a treia oară DA.

După 10 luni de logodnă, s-a rupt lanțul de iubire...

După 10 luni de logodnă, s-a rupt lanțul de iubire…

Chris Zylka părea să fie, în sfârșit, alesul…

S-au cunoscut la o petrecere de Oscar acum nouă ani, însă între ei abia acum trei ani s-a aprins scânteia dragostei… pe Instagram, când Chris Zylka a remarcat o postare de-a lui Paris. De atunci, au fost nedespărţiţi şi tot pe Instagram au anunţat, acum zece luni, marele pas. Paris a postat o fotografie în care el, îngenuncheat, într-un decor spectaculos (pe o pârtie de schi din Aspen), i-a oferit inelul. Și nu un inel oarecare, ci unul de 22 de carate, în valoare de 2 milioane de dolari! „Am zis DA! Sunt atât de fericită şi entuziasmată să fiu logodită cu dragostea vieţii mele. Cel mai bun prieten şi sufletul meu pereche. Perfect pentru mine din toate punctele de vedere. Atât de dedicat, loial, iubitor şi bun la suflet. Simt că sunt cea mai norocoasă fată din lume! Eşti visul meu devenit realitate. Îţi mulţumesc că mi-ai dovedit că basmele există!, a scris Paris. La rândul său, actorul Chrys Zylka  (33 de ani), cunoscut pentru rolul din serialul „Cei rămaşi, şi-a declarat şi dragostea public: „Dragostea vieţii mele a zis: DA! Sunt atât de fericit! Îţi mulţumesc! Te iubesc enorm!”.

Acum șase luni, cei doi logodnici încă aveau planuri de nuntă…

… Dar nu a fost să fie nici de data asta!

E greu de spus cum, de la aceste declarații s-a ajuns la despărțire, dar, conform unor apropiați ai cuplului care au făcut declarații pentru publicația Page Six, lucrurile nu mai erau de mult roz între cei doi logodnici: „S-a despărțit de el. Este foarte ocupată, muncește mult și a realizat că el nu este bărbatul potrivit pentru ea. Aveau probleme de ceva vreme'. Primul semn de întrebare s-a pus în momentul în care cei doi îndrăgostiți și-au amânat nunta, care trebuia să aibă loc în noiembrie, pentru la anul în luna mai, pentru ca Paris să aibă timp să planifice totul. Din păcate, acum două săptămâni s-a rupt lanțul de iubire. Oare cât va mai dura până când logodnica în serie le va arăta fanilor următorul solitaire de milioane de dolari?

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter