Paris Hilton şi iubitul, sărut pătimaş în plină stradă. Toţi s-au oprit să-i privească / FOTO

Paris Hilton şi iubitul, sărut pătimaş în plină stradă. Este mai îndrăgostită ca niciodată şi îşi manifestă dragostea în orice loc şi în orice moment. Se apropie marea nuntă dintre Paris şi Chris Zylka, dar ei îşi trăiesc iubirea ca doi adolescenţi. Toţi trecătorii au fost uimiţi de gesturile lor făcute în plină stradă!

Chris Zylka şi Paris Hilton au fost surprinşi recent în Los Angeles, chiar de Ziua Femeii. Cei doi au purtat haine foarte lejere, comode şi şi-au ascuns chipurile în spatele unor perechi mari de ochelari de soare. Nu s-au putut abţine şi s-au sărutat pătimaş în plină stradă.

Trecătorii au întors imediat capul după ei, căci acest gest nu a putut trece neremarcat. Oare sărutul a fost cadoul de Ziua Internaţională a Femeii sau bărbatul îi pregăteşte vreo altă bijuterie preţioasă?

Recent, Paris Hilton, cea mai faimoasă party-girl a Americii, a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, actorul Chris Zylka, și așteaptă cu nerăbdare ziua nunții.

Citeşte:

Ozana Barabancea merge la sală. Vedeta și-a luat antrenor personal: 'Mi-e frică'

Paris Hilton – inel de logodnă de 2 milioane de dolari!

După ce a epuizat o listă lungă de milionari, staruri rock, modele, artiști pop, relații de pe urma cărora s-a mai ales cu două inele de logodnă (dintre care unul de 5 milioane de dolari, în urma relației cu Paris Latsis!), iată că, la 36 de ani, Paris și-a găsit în sfârșit – cel puțin așa susține – sufletul-pereche și s-a decis să se mărite. Actorul Chris Zylka i-a oferit și el un inel de logodnă de 2 milioane de dolari, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă. Nuntă care va fi, evident, pe măsura protagoniștilor! Citeşte aici continuarea.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro