Paris Jackson - Cronica unei logodne anunţate

Publicat pe

La 17 ani, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, pare tot mai aproape de căsătorie, ea apărând cu un inel pe deget, ceea ce a intensificat zvonurile legate de logodna sa.

 

De câteva luni, tânăra are o relaţie cu Chet Castelaw, un fotbalist de 18 ani, pe care il iubeşte mult, dacă ne uităm la fotografiile postate pe diverse reţele de socializare. Îmbrăţişaţi, sărutându-se, tinerii trăiesc intens aceste momente.

 

Surprinşi împreună în timp ce ieşeau dintr-o cafenea, Paris a atras atenţia cu inelul pe care îl purta care seamănă cu unul de logodnă.

 

Nu este pentru prima data când Paris este subiectul unor zvonuri, în urma cu 1 an ea fiind suspectată că este însărcinată.

 

De data aceasta, zvonurile par să aibă şi un temei, după ce cei doi îndrăgostiţi ar fi fost văzuţi în timp ce vizitau o bijuterie specializată în inele logodnă, declanşând o adevarată isterie pe Facebook şi Twitter.

 

Chet provine dintr-o familie cu o stare materiala foarte bună, ceea ce a făcut ca tânărul să fie acceptat uşor de familia lui Paris care nu il consideră un vânător de zestre.

 

În plus, acesta a avut se pare o influenţa bună asupra lui Paris care în 2013 a încercat să se sinucidă, motiv pentru care a fost trimisă la o şcoală cu internat din statul Utah.

 

Foto: Northfoto

Paris Jackson - Cronica unei logodne anunţateParis Jackson - Cronica unei logodne anunţate
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter