Patrick Dempsey – Plimbare romantică prin Paris cu soţia după ce la începutul anului îşi anunţau divorţul

Publicat pe

Patrick Dempsey, unul dintre starurile serialului de televiziune „Anatomia lui Grey” a fost surprins plimbându-se prin Paris alături de , Jillian Fink, soţia lui, deşi la începutul anului aceasta depusese actele de divorţ, din cauza unor „diferenţe ireconciliabile'.

 

Cei doi sunt împreună de 15 ani, iar acum par să mai fi dat o şansă mariajului lor, mai ales că au împreună 3 copii: Tallulah Fyfe, o fetiţă de 12 ani şi o pereche de gemeni în vârstă de 8 ani, Sullivan Patrick şi Darby Galen.

 

„Cu o atentă judecată şi respect reciproc, am decis să punem capăt căsniciei noastre. Preocuparea noastră principală rămâne bunăstarea copiilor noştri şi vă rugăm, cu profundă recunoştinţă, să respectaţi intimitatea familiei noastre în aceste vremuri sensibile”, declara cuplul în luna ianuarie, potrivit tmz.com, citat de hollywoodlife.com.

 

Fotografiile din Paris arată cu totul altceva, cei doi plimbându-se cu bicicletele, dar şi pe jos prin cartierul Saint-Germain-des-Prés, moment în care s-au ţinut de mână.

 

Jillian, make-up de profesie a venit la Paris şi din interes profesional, ea ocupându-se de Jennifer Lawrence, prezentă de asemenea în capitala Franţei pentru premiera filmului „The Hunger Games'.

 

Patrick filmează în această perioadă la Londra pentru un nou film din seria „Bridget Jones', dar a reuşit să ajungă la Paris pentru a-şi întâlni soţia şi a da o nouă şansă căsătoriei lor.

 

Foto: Northfoto

 

Patrick Dempsey – Plimbare romantică prin Paris cu soţia după ce la începutul anului îşi anunţau divorţulPatrick Dempsey – Plimbare romantică prin Paris cu soţia după ce la începutul anului îşi anunţau divorţul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter