O mai ții minte pe Paula Rad, soprana de la „Românii au talent”, care lucra ca femeie de serviciu? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Publicat pe

Paula Rad a devenit cunoscută în urma participării la show-ul de talente „Românii au talent': soprana lucra ca femeie de serviciu. A primit un golden buzz din partea Andrei care nu numai că a propulsat-o până în semifinală, dar i-a și schimbat viața radical. Cu ce se ocupă acum interpreta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Paula Rad a impresionat o țară întreagă cu povestea ei de viață și mai apoi cu talentul aparte cu care a fost înzestrată. Soprana lucra ca femeie de serviciu, pentru a se putea întreține, iar la „Românii au talent' a primit șansa care i-a schimbat viața. Andra a „premiat-o' cu un golden buzz pentru vocea și capacitățile vocale pe care le are, iar Paula Rad a ajuns direct în semifinala show-ului de talente. Ulterior, s-a aflat că aceasta încercase să lucreze ca solistă pe scena unei opere, dar a fost refuzată.

Citește și: Il mai ții minte pe Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent? Ce face și cum arată astăzi

Citește și: Ana Maria Mărgean a primit cel mai frumos cadou. Câștigătoarea Românii au talent a izbucnit în plâns

Citește și: Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent: „De ce se duc bătrânelele la el la concert?”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent: „Am pornit într-o călătorie de meditație”. EXCLUSIV

Acum, la mai bine de patru ani de la participarea la emisiune, Paula Rad a rămas întipărită în mintea oamenilor ca soprana care era femeie de serviciu full-time. Norocul a răsărit pe strada ei și a reușit să își câștige existența din domeniul pe care îl cunoaște cel mai bine: muzică. Potrivit impact.ro, Paula Rad le predă muzica micilor staruri, iar copiii pot învăța de la soprană cum să cânte la chitară, la pian sau canto clasic.

Paula Rad are o viață de poveste. Cu ce se ocupă acum

O mai ții minte pe Paula Rad, soprana de la „Românii au talent', care lucra ca femeie de serviciu? Cum arată și cu ce se ocupă acumO mai ții minte pe Paula Rad, soprana de la „Românii au talent', care lucra ca femeie de serviciu? Cum arată și cu ce se ocupă acum

După ce a absolvit o facultate de specialitate și a cântat vreme de 11 ani, Paula Rad nu și-a găsit un loc de muncă și, până la experiența „Românii au Talent' a fost femeie de serviciu. Acum, însă, de când cu pandemia de coronavirus, nu a reușit să revină pe scenă, dar face ceea ce iubește mai mult, de acasă: muzică.

„Nu am mai avut spectacole în perioada aceasta. Însă, fac meditații cu copilașii la pian și chitară, predau și canto acasă. Nu mi-am cumpărat încă o locuință a mea. Stau tot în Cluj, nu m-am mutat în alt oraș.', a transmis Paula Rad pentru publicația citată anterior.

În anul 2014, Paula Rad a fost la audiție pentru un post la Opera din Cluj. Cu toate acestea, a fost refuzată și s-a angajat ca femeie de serviciu pe un salariu de 2.000 de lei. Directorul instituției își amintește de Paula, dar a dezvăluit că nu a putut să îi ofere un loc de muncă, pentru că existau alte competitoare mai bune ca ea.

Adrian Morar, despre soprana de la „Românii au talent': „Audiția nu a fost extraordinară'

'Într-adevăr, a fost la o audiţie, cred că era prin 2014. Ca Paula Rad sunt zeci de soprane pentru că vocea de soprană este cel mai des întâlnită. Paula are, spre deosebire de alte soprane, un volum de luat în considerare, are decibeli în voce, eu o cunosc de la Conservator. Când a venit la audiţia de la Operă nu a dat tot ce a putut, pentru că fusese răcită săptămâna respectivă. Audiţia nu a fost extraordinară. A fost o audiţie care îi reliefa vechile calităţi.', a transmis Adrian Morar, directorul Operei din Cluj, acum câțiva ani.

Sursa FOTO: Facebook & ProTV:

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter