Penelope Cruz va fi noua Bond Girl

Publicat pe

Regizorul Sam Mendes şi producătorii celui de-al 24-lea film din franciza James Bond' au decis se pare ca rolul fetei Bond să fie interpretat de actriţa spaniolă Penelope Cruz.

 

 

 

Astfel, la 40 de ani, Penelope va fi cea mai în vârstă actriţă distribuită în acest rol, urmând să îl întâlnească pe platourile de filmare pe britanicul Daniel Craig care continuă seria aventurilor celebrului spion.

 

Pelicula este programată să fie lansată în octombrie 2015, subiectul urmând să aibă numeroase trimiteri la lungmetrajul 007: Coordonata Skyfall', fără a fi o continuare a acestuia. În urmă cu 2 ani, în acest film apărea şi Javier Bardem, soţul lui Penelope Cruz.

 

Pelicula 007: Coordonata Skyfall' a fost un adevărat success, înregistrând încasări de peste 1 miliard de dolari, ceea ce a situat-o pe primul loc în topul încasărilor înregistrate de filmele cu James Bond.

 

Cu Daniel Craig, Penelope Cruz şi Chiwetel Ejiofor, dat de asemenea ca prezent în acest film, regizorul Sam Mendes are toate şansele să realizeze un nou film de top.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter