Pepe, dat în judecată de Oana Zăvoranu după 8 ani de la divorț!

Publicat pe

Tocmai când părea că apele s-au liniștit, iată că Oana Zăvoranu a deschis iar cutia Pandorei… și l-a chemat pe Pepe din nou în fața magistraților, după 8 ani de la divorț!

 

Oana Zăvoranu și Pepe au fost căsătoriți din 2006 până în 2011, la vremea aceea divorțul dintre ei făcând să curgă multă cerneală. Deși au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, după ce s-a rupt lanțul de iubire acuzațiile au început să curgă de ambele părți. Între timp, amândoi și-au refăcut viața, Pepe căsătorindu-se cu Raluca Pastramă, în 2014, și Oana Zăvoranu – cu Alex Ashraf, în 2016.

Deși părea că s-a instalat normalitatea în viețile fiecăruia, iată că furtuna s-a stârnit din nou. Oana Zăvoranu și Pepe se judecă încă din anul 2011, iar vedeta l-a dat în judecată pe fostul ei soț și în 2018, pretextând că i-a stricat imaginea și cerându-i acestuia daune morale de 500.000 de euro. Recent, conform plângerii penale depuse la Judecătoria sectorului 3, Oana l-a chemat din nou pe Pepe în fața magistraților, obiectul fiind „plângere soluţii de neurmărire/netrimitere în judecată (art. 340NCPP)', potrivit click.ro .

„Cred că e supărată că nu sunt urmărit penal'

În anul 2018, Oana Zăvoranu l-a acuzat pe fostul său soț, cântărețul Pepe, că i-ar fi stricat imaginea, cerându-i acestuia daune morale de 500.000 de euro. Cei doi se judecă în instanță încă din anul 2011. Acum, vedeta îl cheamă şi ea din nou faţa magistraţilor, conform plângerii penale de la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti ce are ca obiect „plângere soluţii de neurmărire / netrimitere în judecată (art. 340NCPP)', potrivit click.ro.
Avocatul artistului, bogdan Cimbru, a declarat că „nu ştim nimic, nu am primit citaţie', în timp ce artistul a comentat și el situația: „Încă nu am primit nici o citaţie. Cred că e supărată că nu sunt urmărit penal. Nu dau nicio declaraţie, ca să nu-i dau apă la moară'. Termenul procesului a fost stabilit pentru data de 28 martie.

 Sursa foto: Libertatea, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter