Povestea de dragoste dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv de la trupa Savoy: "Vârsta e doar în buletin"

Publicat pe

Marian Nistor și soția sa, Dorina Paraschiv, s-au retras la țară, acolo sunt își încarcă bateriile în sânul naturii și evită posibile îmbolnăviri. După 35 de ani de când s-au îndrăgostit la prima vedere unul de celălalt, Marian și Dorina se iubesc ca-n prima zi și susțin că vârsta este doar un număr în buletin. Iată povestea lor de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marian Nistor și Dorina Paraschiv s-au văzut pentru prima dată în 1986. A fost dragoste la prima vedere și amândoi au făcut tot ce au putut pentru a fi împreună. Așteptarea a durat, însă, câțiva ani, dar odată ce a început, povestea lor de dragoste nu a mai fost tulburată de nimic. Cei doi artiști și-au jurat iubire veșnică și sunt încă extrem de fericiți împreună.

Povestea de dragoste dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv de la trupa Savoy: "Vârsta e doar în buletin"Povestea de dragoste dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv de la trupa Savoy: "Vârsta e doar în buletin"

Pandemia a fost de bun augur pentru Marian Nistor și Dorina Paraschiv. Au petrecut și mai mult timp împreună, liniștiți în casa de la țară. Și-au încărcat bateriile în natură și au compus sute de piese.

„Pandemia m-a ajutat într-un fel. Am scris 240 de melodii într-un an de zile. Nici nu apuc să le lansez. Plus ce aveam înainte, un pogon de piese. Tot răul spre bine. Noi pe pandemie am stat la țară și am fost mai liniștiți.

Trecea un om la 10 minute. Aici este refugiul nostru, căsuța e de vis, e locul în care s-a născut soția mea, localitatea Axintele din Județul Ialomița, sub un deal, bine așezată. Tot să scrii, tot să imprimi', a mărturisit Marian Nistor pentru Click!.

Povestea de dragoste dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv de la trupa Savoy

Au fost afectați financiar de pandemie, întrucât nu au mai putut cânta nicăieri, dar artiștii sunt obișnuiți să vadă tot timpul partea plină a paharului.

'Asta nu mai spun că nu mi-a plăcut să mă vaiet. Numai de bușituri din astea am avut parte. Am o clapă la care pot imprima cu un casetofon, cu o miniorchestrație, ceva de bază, după care rotunjesc. Acum o să-mi mai apară două albume și încă un volum de versuri, al treilea, al patrulea fiind în lucru.

Până acum am lansat două volume de versuri, „Eternul feminin” și „Între cer și pământ”. În două luni urmează „Între noapte și zi” și mai am 70 de poezii scrise pentru al patrulea volum, „Planeta dragostei”', a mai declarat liderul trupei Savoy.

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț.

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, în secret.

Citește și: La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte

Marian Nistor (78 ani) și soția sa, Dorina Paraschiv (60 ani) se bucură de o tinerețe veșnică și nu au de gând să se adapteze cifrei din buletin.

'Am o soție extraordinară, care mă susține, continui cu ea ce am făcut cu Savoy. Am la piese de îmi permit să dau și la alți soliști. Am o paletă bogată. După pandemie poate răsare soarele și în România noastră. Vorba melodiei mele, „Ne-ar trebui 1000 de ani să reclădim…”.

Abia așteptăm să mai cântăm în cluburi, unde numai tineret vine. Și Mirabela are în club un succes demențial! Pentru că am senzația că publicul se întoarce în timp! Ești tânăr până la un moment dat, apoi ai nevoie și de ceva sentimental. Fiecare se regăsește în câte ceva. Am piese de doamne cu nume de femei. Să asculte Valentina sau Dorina, cum i-am făcut balada soției mele…

Azi a fost și ziua ei (n.r. 17 iunie, 60 de ani). A făcut o cifră rotundă, deși multă lume nu îi dă vârsta pe care o are. Ce, mie îmi vine să cred că merg spre 79? Nu simt vârsta, o am doar în buletin. Și soția se ține bine. O țin la microunde, din acelea care nu fac rău, cu aer special… Adevărul e că avem grijă unul de celălalt', afirmă cântărețul.

Soții Nistor au peste 500 de bentițe

„Ideea bentiţelor a venit de pe vremea când omul de geniu care e Ilie Năstase o purta în teren şi o poartă şi acum. Şi eu o port şi acum, dorm cu ea, uit să o mai dau jos de pe cap. A devenit un brand pentru Marian Nistor. Am peste 300 de bentiţe şi Dorina are şi ea vreo 200, fiecare cu ale lui', își amintește Marian Nistor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter