Povestea fetei care l-a făcut pe Bendeac să plângă la X Factor: a fost maltratată de asistenţii maternali, iar, când și-a regăsit mama naturală, aceasta i-a dat ”Block” pe Facebook

Publicat pe

Cea mai recentă ediție a emisiunii X Factor a fost poate cea mai încărcată de emoții din acest sezon. Toți concurenții au avut, pe lângă talentul demonstrat, și o istorie în spate. Însă, povestea fetei care l-a făcut pe Bendeac să plângă la X Factor este cea mai emoționantă dintre toate.

Povestea fetei care l-a făcut pe Bendeac să plângă la X Factor: a fost maltratată de asistenţii maternali, iar, când și-a regăsit mama naturală, aceasta i-a dat 'Block' pe FacebookPovestea fetei care l-a făcut pe Bendeac să plângă la X Factor: a fost maltratată de asistenţii maternali, iar, când și-a regăsit mama naturală, aceasta i-a dat 'Block' pe Facebook

Lavinia Florea a venit la „X Factor' cu o poveste de viaţă incredibilã. După ce şi-a petrecut primii ani din viaţă într-o casă de copii, destinul a purtat-o de la rău, la mai rău: „Am ajuns la nişte părinţi maternali groaznici!' va povesti Lavinia în culisele „X Factor'.  Aceștia au maltratat-o, iar viața ei a fost un coșmar, până la 6 ani și jumătate când a avut norocul să ajungă într-o familie frumoasă. Mama ei adoptivă este cea pe care o consideră mamă adevărată și cea care o va însoți în concurs.

Pe mama naturală, Lavinia a regăsit-o pe Facebook, după mulți ani, dar femeia nu a avut curajul să-și regăsească fiica abandonată, așa că i-a dat 'block' și a întreurpt astfel orice comunicare chiar înainte de începe. Pe Lavinia a durut-o această întâmplare, dar a reușit să depășească momentul datorită familiei.

Povestea tinerei l-a făcut pe Mihai Bendeac, unul dintre membrii juriului, să plângă în hohote. 'Nu am plâns de zece ani în public. Nu știu, copilul ăsta a făcut el ceva și a dărâmat un zid', a mărturisit actorul.

Cum se va descurca Lavinia, dar şi noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon 'X Factor', în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter