Povestea fraţilor Wachowski, regizorii trilogiei MATRIX: au devenit femei şi iubesc... foste femei

Publicat pe

Povestea de viaţă a fraţilor Larry şi Andy Wachowski, cei care au regizat trilogia Matrix, e la fel de impresionantă precum filmele pe care le-au creat. Frații Wachowski au făcut operaţii de schimbare de sex, iar acum sunt femei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În 1999, prima parte a trilogiei „Matrix, cu actorul Keanu Reeves în rolul principal, cucerea box-office-ul din întreaga lume. Cei doi fraţi care semnau scenariul şi regia, Laurence „Larry Wachowski (născut pe 21 iunie 1965) şi Andrew Paul „Andy Wachowski (născut pe 29 decembrie 1967), au devenit rapid vedete din nişte cvasinecunoscuţi.

Cei doi fraţi, numiţi The Wachowskis, şi-au câştigat un loc binemeritat în elita Hollywoodului cu următoarele părţi ale trilogiei, „The Matrix Reloaded şi „The Matrix Revolutions, dar au şi şocat întreaga lume cu transformarea prin care au trecut.

Frații Wachowski au devenit femei

Larry şi Andy Wachowskis au făcut operaţii de schimbare de sex, iar acum sunt femei. În plus, ei au relaţii tot cu femei. Femei care la rândul lor au suferit procese de transformare și sunt acum bărbați.

La Hollywood, The Wachowskis sunt acum surorile Wachowski. Larry a devenit Lana şi este căsătorită cu o femeie, Andy a devenit Lilly şi este căsătorit cu… o fostă femeie. Mai excat, partenerul său actual a fost femeie, dar a trecut, la rându-i, printr-o operaţie de schimbare de sex, iar acum este bărbat.

De altfel, acest tipar, al unui transsexual bărbat devenit femeie, care, ulterior, are o relaţie cu o femeie, se regăseşte şi în producţiile lor recente, cum ar fi serialul de succes „Sense8”  de la Netflix.

Povestea fraţilor Wachowski, regizorii trilogiei MATRIX: au devenit femei şi iubesc... foste femeiPovestea fraţilor Wachowski, regizorii trilogiei MATRIX: au devenit femei şi iubesc... foste femei

Zvonuri despre transsexualitatea Lanei Wachowski au apărut chiar după lansarea primului film „Matrix, la începutul anilor 2000. Tranziţia ei de la bărbat la femeie s-a încheiat în 2008, iar în 2012 şi-a făcut prima apariţie publică în calitate de femeie. Ea a bifat şi o premieră: este primul mare regizor de la Hollywood care a recunoscut că e transsexual şi care şi-a schimbat sexul.

În 2009 s-a căsătorit cu Karin Winslow. Winslow este membru în Consiliul e administraţie Agenţiei pentru Servicii Sociale din Chicago. Andy şi Lana au continuat să lucreze împreună, potrivit clickpentrufemei.ro .

La mulţi ani după Lana, mai exact în 2016, Andy Wachowski a mărturisit şi el public că este transsexual şi a început procesul de transformare în Lilly. De altfel, acesta a declarat că aceste schimbări, atât în ceea ce îl priveşte, cât şi cele prin care trecuse Lana, au fost evidente în seria „The Matrix. Lilly a precizat că temele abordate în cele trei filme, referitoare la identitate şi transformare, reprezintă „lupta unei persoane pentru acceptarea unei identităţi care există dincolo de graniţele unui sistem rigid.

În 2019, Lilly şi-a prezentat şi partenerul, pe Mickey Ray Mahoney, care a fost femeie, dar a trecut printr-o operaţie de schimbare de sex, iar acum e bărbat. Mahoney este profesor la Institutul de Artă din Chicago.

După „Matrix, cele două surori au regizat pelicula de succes „Atlasul Norilor/Cloud Atlas şi serialul „Sense8, de la Netflix. În prezent, Lana lucrează la un nou film din seria „The Matrix, programat să apară anul viitor. Lilly nu s-a implicat în acest proiect, deoarece lucrează la alte producţii.

Citește și:

Ce intervenție și-a făcut Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion. Artista își șterge trecutul, la fel ca Bianca Drăgușanu!

Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: „Ține de destin” / EXCLUSIV

Vi-l mai amintiți pe Bobby Ewing din Dallas? Are 71 de ani și iubește din nou, la 3 ani după moartea soției

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter