Povestea Svetlanei Krivonogikh, cu care Vladimir Putin ar avea o fiică. A ajuns de la femeie de serviciu milionară

Publicat pe

Despre Svetlana Krivonogikh s-a presupus multă vreme că ar avea o relație cu Vladimir Putin, în perioada anilor 2000. În 2003, aceasta a născut un copil, Luiza Rozova, despre care se presupune că a fi fiica lui Putin. Svetlana Krivonogikh are o poveste de viață demnă de film: de la femeie de serviciu, aceasta a ajuns milionară și trăiește la Monaco, în lux. Acest lucru a alimentat ideea că banii provin de la Vladimir Putin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Svetlana Krivonogikh a fost o femeie de condiție modestă, care în prezent deține un apartament de lux în Monaco. Cunoscuții se întreabă de unde a avut fosta femeie de serviciu peste 4 milioane de dolari pentru apartamentul de lux. De asemenea, își pun întrebări și în legătură cu paternitatea fiicei ei, care seamănă leit cu Vladimir Putin, dar despre care nu a vorbit niciodată.

Povestea Svetlanei Krivonogikh, cu care Vladimir Putin ar avea o fiică. A ajuns de la femeie de serviciu milionarăPovestea Svetlanei Krivonogikh, cu care Vladimir Putin ar avea o fiică. A ajuns de la femeie de serviciu milionară

Dincolo de asemănarea izbitoare, ceea ce dă și mai mult de bănuit, deși nu îi poartă numele de familie, cel de-al doilea nume al fetei este Vladimirnova (a lui Vladimir).

Svetlana Krivonogikh a fost o „prietenă apropiată' cu Vladimir Putin

Două surse anonime care au spus că o cunosc pe Krivonogikh au declarat publicației ruse Proekt (scoase în afara legii, ulterior) că ea a fost o „prietenă apropiată' cu Putin de ani de zile.

De asemenea, au spus că ei doi au avut o relație care a început în anii 1990 la Sankt Petersburg, unde Putin a lucrat ca oficial la conducerea orașului. Relația lor a continuat la începutul anilor 2000 la Moscova după ce a devenit președinte, citează ego.ro.

Aceeași publicație a mai dezvăluit că femeia a devenit clientă permanentă a companiilor de zbor către Moscova, după ce Putin a devenit președinte.

Totuși, nimic nu indică o sursă de venituri majore ale rusoaicei.

Citeste si: Cine este și cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco, într-un lux suprem!

Citeste si: Pentru cine a fost părăsită fiica lui Vladimir Putin de soț. Katerina a fost căsătorită cu prietenul tatălui ei

Citeste si: Cine este Maria, fiica lui Vladimir Putin, care a testat vaccinul rusesc anti-COVID-19. A absolvit Medicina, are un copil, iar tatăl ei i-a schimbat numele

Svetlana, mama presupusei fiice a lui Vladimir Putin, a fost femeie de serviciu

Ce se știe despre Svetlana este că provine dintr-o familie modestă care, în epoca sovietică împărțea un apartament comun, cu o singură baie și o bucătărie cu alte cinci familii.

Ea a urmat cursurile unei facultăți de management și a lucrat ca agent de curățenie într-un magazin.

Apoi, la sfârșitul anilor 1990, Svetlana Krivonogikh pare să fi dobândit un binefăcător: Vladimir Putin.

De unde are bani Svetlana Krivonogikh, presupusa fostă iubită a lui Vladimir Putin

Svetlana Krivonogikh, în vârstă acum de 46 de ani, a devenit proprietara apartamentului din Monaco printr-o companie offshore, înființată la doar câteva săptămâni după ce a născut.

Pe 2 aprilie 2003 – la o lună după ce s-a născut fiica lui Krivonogikh – o companie numită Brockville Development Ltd. a fost înființată pe insula Caraibe Tortola, potrivit înregistrărilor Panama Papers. Câteva luni mai târziu, conform înregistrărilor imobiliare de la Monaco, acea companie-fantomă a cumpărat apartamentul din Monaco cu 3,6 milioane de euro, aproximativ 6 milioane de dolari curenti ajustați pentru inflație.

Documentele apartamentului de lux a lui Krivonogikh de la Monte Carlo Star au fost obținute de Consorțiul Internațional al Jurnaliștilor de Investigație (ICIJ) și distribuite cu The Washington Post.

Documentele, cunoscute sub numele de Pandora Papers, dezvăluie dreptul de proprietate asupra unei companii din Insulele Virgine Britanice, precum și utilizarea de către acesta a unei companii de servicii financiare din Monaco, care lucra simultan pentru unul dintre prietenii miliardari ai lui Putin.

Publicația Proekt a dezvăluit în acea perioadă că femeia aduna un portofoliu uluitor de active în Rusia.

Aceste informații au fost negate de un purtător de cuvânt al Kremlinului.

Ce avere are acum Svetlana Krivonogikh

Apartamentul din Monaco face parte dintr-un portofoliu uluitor de proprietăți strâns de Krivonogikh după ce acesta ar fi început relația cu Putin.

Ea deține o participație într-o bancă rusă condusă de asociații lui Putin, potrivit înregistrărilor publice și a anchetei Proekt. Ea deține pachetul majoritar de acțiuni într-o stațiune de schi. Aici, una dintre cele două fiice ale lui Putin sa s-a căsătorit, mai scrie EGO.ro.

Femeia pe care Vladimir Putin a îmbogățit-o are un iaht, un cont bancar elvețian expus și el în scandalul Pandora. De asemenea, are apartamente la cele mai râvnite adrese din Sankt Petersburg, potrivit rapoartelor Proekt și evidențelor publice rusești.

Nu există niciun indiciu că averea lui personală provine din averea familiei.

Fiica Svetlanei seamănă leit cu Vladimir Putin

Fiica Svetlanei, Luiza Rozova, care a trecut de 18 ani, a alimentat speculațiile cu privire la paternitatea ei în interviurile e care le-a acordat. Ea s-a folosit de atenția pe care o primește, pentru a aduna un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare.

Deși a recunoscut această asemănare, ea refuză să confirme sau să infirme că Putin este tatăl ei.

În acte, locul tatălui este lăsat gol, dar numele ei mijlociu, Vladimirovna,’ este un patronim ce înseamnă ‘fiica lui Vladimir’.

Pe contul acesteia de Instagram, unde are mai mult de 83.000 de urmăritori, are trecut numele ‘Rozova Luiza V.’.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter