Poza cu care Nicole Cherry a încins Instagramul: „Pune un sutien pe tine!”

Publicat pe

Fanii lui Nicole Cherry au luat foc astăzi după ce cântăreaţa de 21 de ani a postat pe Instagram o poză care a iscat zeci de comentarii. Cei care o urmăresc pe reţelele de socializare sunt convinşi că Nicole şi-a pus silicoane, chiar dacă artista nu a confirmat, încă, acest lucru.

Poza cu care Nicole Cherry a încins Instagramul: „Pune un sutien pe tine!'Poza cu care Nicole Cherry a încins Instagramul: „Pune un sutien pe tine!'

Nicole Cherry a fost la Braşov în acest weekend şi a postat pe Instagram o poză în care se poate vedea clar că sânii ei sunt ceva mai mari decât în fotografiile de până acum, iar fanii au tras imediat concluzia că şi-a pus silicoane.

În timp ce unii dintre băieţii care o urmăresc pe Instagram au făcut glumiţe pe seama faptului că i se cunosc sfârcurile în bluza mulată în care este îmbrăcată în respectiva fotografie, fetele ceva mai conservatoare i-au bătut obrazul că nu poartă sutien.

Ce spunea Nicole Cherry despre operaţiile estetice

„Probabil mi-am făcut acea procedură la guşă, pe care am şi recunoscut-o. Ulterior, am auzit că mai mulţi doctori esteticieni şi-au dat cu presupusul şi au analizat pozele mele de pe Instagram şi că şi-au dat seama din pozele alea că eu de fapt mi-am făcut nasul.

Dacă mi-l făceam, era bine, nici nu mă învineţeam, după o săptămână eram perfectă. E o operaţie foarte grea, şi în primul rând, m-ar speria operaţia în sine şi faptul că ar trebui sa iau o pauză destul de mare de la activitatea mea şi nu pot să-mi permit momentan să fac lucrul acesta.

Nu-l văd ca pe un mare defect şi mă şi sperie că poate nu-mi place rezultatul final, asta mă sperie cel mai tare când vine vorba despre o operaţie la faţă. Nasul e chiar în centru, îţi poate schimba totul. Eu sunt ok cu operaţiile estetice, până la un punct. Dacă nu se întrece măsura şi până la urmă chiar este nevoie, eu zic da.

Dacă pe tine te face să te simţi mai bine, do it! Nu sunt contra şi mi se pare că până la urmă e important să fim noi împăcaţi cu aspectul nostru fizic. Unele persoane ajung să se urâţească din fete foarte frumoase şi asta nu ar trebui să se întâmple”, a povestit Nicole Cherry, în urmă cu ceva timp.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter