Premiile Kids Choice 2017: Cine a fost prezent pe covorul roșu

Publicat pe

Gala premiilor ”Kids Choice 2017”, a avut loc în acest weekend la Los Angeles, unde au fost premiați artiștii favoriți ai celor mai mici dintre fani.

 

Premiile Kids Choice 2017: Cine a fost prezent pe covorul roșuPremiile Kids Choice 2017: Cine a fost prezent pe covorul roșu

 

 

Gala premiilor Kids Choice 2017 a fost o ocazie de a ieși în familie pentru câteva dintre starurile de la Hollywood. Mariah Carey și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de  fostul soț Nick Cannon și gemenii lor  Morrocan si Monroe. Aceștia nu au fost singurii însă!
Show-ul a fost găzduit anul acesta de John Cena, ce le-a premiat pe starurile cu cel mai mare „lipici” la publicul tânăr. Printre acestea, se numără  Kevin Hart, Selena Gomez dar și trupa Little Mix, aleasa formatia internațională preferată.
Tot la categoria ce face parte din industria muzicală a fost premiată și Selena Gomez ca fiind cea mai bună cântăreață, iar fetele de la Fifth Harmony au plecat și ele acasă cu două premii.

Marele actor Kevin Hart a fost ales „ticălosul' preferat de cei mici. La ridicarea premiului acesta nu a scăpat de baia cu noroi verde care nu lipsește nici un an la ceremonia Kids Choise Awards. Nici măcar gazda nu a scăpat dar nu a vrut să fie singurul ce primește baie de noroi verde așa că spectatorii de lângă scena și-au primit porția de noroi verde, urmând o distracție copioasă.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter