Prigoană, revoltat că Bahmu refuză să le pună copiilor mască: "Eu îi testez când se întorc de la mama lor"

Publicat pe

Silviu Prigoană este revoltat că Adriana Bahmuțeanu refuză să le pună copiilor mască de protecție. Omul de afaceri susține că îi testează pe băieți de fiecare dată când se întorc de la mama lor, pentru a fi sigur că nu s-au infectat cu COVID-19 între timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană spune că a stat trei luni în casă la începutul pandemiei și nici acum nu a slăbit măsurile de protecție. Afaceristul susține că își testează băieții când se întorc de la Bahmu, dar și pe cei care îi calcă pragul. Prigoană merge și pe imunizarea naturală a copiilor și spune că dieta lor este bogată în ceapă și usturoi, despre care se spune că este un puternic antibiotic natural.

Prigoană, revoltat că Bahmu refuză să le pună copiilor mască: "Eu îi testez când se întorc de la mama lor"Prigoană, revoltat că Bahmu refuză să le pună copiilor mască: "Eu îi testez când se întorc de la mama lor"

Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari. Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii.

Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul', a spus Silviu Prigoană în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cum a tratat Poliția cazul lui Laurette. „E tentativă de omor'

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri după episodul cu Mirela Vaida. Și ea a fost atacată de un bărbat, în farmacie

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, furată de cea mai bună prietenă: „Jumătate din casa mea era la ea!”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană comunică doar în scris

Prigoană susține că a întrerupt orice fel de comunicare cu fosta soție și discută în scris atunci când au de stabilit ceva legat de copii.

Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența lor sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem' , a dezvăluit Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană mărturisește că s-a vaccinat anti-COVID, și el și tatăl său, însă respectă în continuare toate restricțiile. Mai mult, milionarul îi testează pe invitații care îi călcă pragul casei la intrarea în locuință.

M-am vaccinat și eu, și tata. Tata m-a tocat o săptămânâ la cap să mă vaccinez și am cedat. Am făcut și rapelul. Culmea că nu am avut nici un fel de simptome nici unul, ori suntem bolovani, ori ne-au vaccinat ăștia cu apă sfințită. Acum vreau să mergem la Înviere', a mai spus omul de afaceri la emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

Acum doi ani, Maximus era repetent! Acum e bun să dea la Harvard!'

Maximus și Eduard locuiesc împreună cu tatăl lor de doi ani de zile, după cum a stabilit instanța de judecată. De atunci, situația la învățătură a celor doi copii s-a îmbunătățit în mod vizibil.
Copiii sunt foarte bine! De unde acum doi ani erau gata să fie exmatriculați de la fosta scoală, acum, culmea, evoluția lui Maximus a fost fulminantă. De unde era să fie repetent, să ajungi cel mai bun din clasă, e extraordinar. Sper să continue așa, ca peste cinci ani, să fie admis la Harvard sau Cambridge', a declarat omul de afaceri potrivit Click!.

Silviu Prigoană revine în politică

Odată ce s-a liniștit și pe plan personal și spune că este fericit alături de Mihaela, Prigoană se gândește să revină în politică.

Este o relație frumoasă cu Mihaela. Eu nu am vrut relații în public, cineva a vrut să facă audiență pe lucrurile astea. Mi-am dus crucea cât a fost de dus. Hai să zicem că am fost eu fraierul de serviciu. Nu a fost visul vieții mele să fiu porcăit în public', a mai spus Silviu Prigoană.

Voi reveni în politica românească, nu vreau să-mi dezamăgesc electoratul. Mă ajută conjunctura, lipsa banilor de la buget, mă va ajuta să-mi pun proiectele în practică. Nu renunț la ideea de a scoate Parlamentul din Casa Poporului, dacă se făcea centru de conferință acum aveau bani de pensii', a mai spus Prigoană.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter