Prima imagine cu Elena Udrea însărcinată. Pictorial exclusiv din Costa Rica!

Publicat pe

O fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România și care acum este refugiată, trăindu-și viața departe de țară, în Costa Rica. Revista VIVA!  a reușit performanța de a obține cele mai vânate fotografii ale momentului, fotografii care dezleagă, în sfârșit, puternicul mister creionat în jurul întrebării: este sau nu Elena Udrea însărcinată?

Elena Udrea, însărcinată acum în luna a șaptea și viitoare mamă, la 44 de ani, a acceptat să le ofere cititorilor VIVA! imagini exclusive care risipesc misterul gravidității sale, dar și informații în premieră despre povestea de dragoste ce i-a schimbat radical toate percepțiile.

Au trecut mai bine de șase luni din momentul în care i-am trimis primul mesaj Elenei Udrea. Era o zi geroasă de sâmbătă când a anunțat că este însărcinată și iată că, acum, la jumătate de an distanță, a venit momentul în care toate controversele și misterele sunt clarificate. Le lămurește chiar Elena Udrea, aflată în Costa Rica, țara în care a ales să trăiască, momentan, insistă ea, și să-și nască fetița.

 

Elena Udrea insarcinata

 

Care au fost gândurile mele, ca jurnalist, atunci când mi-a încolțit în minte ideea de a face un pictorial cu Elena Udrea, în perioada sarcinii?Copertele revistelor sunt fereastra către lumea surprinzătoare care ne fascinează pe toți, iar o revistă nu poate fi niciodată o instanță de judecată. Revistele reflectă, pe copertă, ceea ce ne bucură, ne emoționează sau ne înspăimântă. Privind copertele lor, privim, de fapt, spre noi.

De ce a fost atât de vânată prima imagine cu Elena Udrea însărcinată?

Elena Udrea, o femeie cu o traiectorie politică uimitoare, care a avut curajul să candideze la funcția supremă în stat, și devenită acum fugară, după o condamnare definitivă în dosarul 'Gala Bute', lasă deoparte tot ceea ce a definit-o până în prezent și vorbește, în exclusivitate pentru VIVA!, despre toate trăirile și emoțiile unei femei însărcinate, aflată în ultimul trimestru de sarcină. Dar asta nu e tot! Elena Udrea și-a deschis sufletul și a povestit în detaliu despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Adrian Alexandrov, bărbatul care a convins-o să devină mamă și alături de care și-a făcut planuri mari! Cum a reușit să o cucerească, cum este, pentru ei, relația la distanță, ce părere are fiecare despre diferența de vârstă de pe urma căreia au fost taxați public, dar și ce planuri și-au făcut pentru nuntă și pentru botez, aflați totul din noul număr al revistei VIVA!, ce va apărea mâine, pe piață.

Am avut emoții, am și acum teama că pot fi judecată, dar dreptul unei femei de a-și povesti apropierea momentului magic al nașterii este sacru de când lumea.

În tot acest context, prima imagine cu Elena Udrea însărcinată, așteptând emoționată venirea pe lume a fiicei ei, Eva Maria, nu lasă loc de nicio speculație. Iar povestea ei, spusă în exclusivitate pentru revista VIVA!, e povestea tuturor femeilor din lume. Frica, bucuria, zilele lungi, nopțile albe, speranțele, primele bătăi ale celeilalte inimi. Și întrebarea Elenei Udrea, întrebarea eternă despre misterul extraordinar al vieții.  „Cine este ființa care vine în viața mea? De ce m-a ALES pe mine?

Numărul de colecție al revistei VIVA!, în care Elena Udrea, acum însărcinată în luna a șaptea, vorbește în exclusivitate despre dragoste și despre maternitate, îl găsiți începând de vineri, 31 august, la toate chioșcurile și magazinele de profil din București și din țară.

Dana Enache

*****

Revista VIVA! a realizat un demers jurnalistic, care răspunde în primul rând întrebărilor legate de veridicitatea sarcinii Elenei Udrea. Pictorialul și interviul cu Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în România și fugară în Costa Rica nu servesc niciunui alt interes, în afara celui public și al publicului. Revista VIVA! nu a plătit și nu a primit bani pentru acest subiect.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter