Primele fotografii cu fetiţa cuplului Chrissy Teigen-John Legend

Publicat pe

Luna, fetiţa cuplului Chrissy Teigen si john Legend, s-a născut în urmă cu câteva zile, iar primele fotografii cu micuţa au apărut deja.

 

Părinţii săi s-au declarat îndrăgostiţiti de ea şi acum au postat primele cadre cu fetiţa lor de doar o săptămână. Chrissy a fost cea care a anunţat naşterea ei pe Instgram: „A sosit! Luna Simone Stephens, suntem atât de îndrăgostiţi de tine! Şi foarte somnoroşi. Extrem de smonoroşi!”.

 

Chrissy Teigen şi John Legend au întâmpinat mari dificultăţi în a avea un copil, recurgând la fertilizarea in vitro pentru ca visul lor să se împlinească.

 

Ei au fost şi cei care au ales sexul copilului în timpul fertilizării in vitro: „Nu doar că o să avem o fetiţă, dar tot noi am ales-o din embrion. Am fost încântată. John va fi cel mai bun tată pentru o fetiţă. Asta m-a bucurat”, a spus Chrissy pentru People.

 

Ea a mai mărturisit că îşi doresc şi un băiat. „Doar gândul că o să îl văd cu fetiţa noastră m-a bucurat enorm. Cred că merită să aibă o fetiţă. Merită să aibă acea conexiune dintre un tată şi fiica lui. O să avem şi un băiat. O să ajungem şi acolo. Cu siguranţă, este foarte norocos că va avea o fetiţă”.

 

În faţa valului de critici privind decizia lor de a alege sexul copilului, Chrissy a reacţionat. „A alege sexul sau culoarea ochilor copilului înseamnă să te amesteci în treburile lui Dumnezeu', i-a scris cineva pe Twitter. „Binecuvântarea lui Dumnezeu în cazul meu a fost infertilitatea', a replicat ea.

 

Clinicile specializate în fertlizarea in vitro apelează la biopsia unor celule ale embrionului pentru a testa dacă exista riscul unor anomalii cromozomiale sau malformaţii genetice. De multe ori se alege şi sexul bebeluşului pentru a se evita transmiterea unei maladii sau pentru a răspunde unor preferinţe personale ale părinţilor. Ţări ca Marea Britanie, Australia, Canada sau China au interzis această practică.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Primele fotografii cu fetiţa cuplului Chrissy Teigen-John LegendPrimele fotografii cu fetiţa cuplului Chrissy Teigen-John Legend

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă