Primele imagini cu fetiţa lui William si Kate

Publicat pe

La 12 ore de la venirea ei pe lume, fetiţa Prinţului William şi a lui Kate Middleton a părăsit maternitatea împreună cu părinţii săi.

 

princess2

 

Purtând o rochie galbenă cu alb, o creatie Jenny Packham, Ducesa de Cambridge a apărut în faţa maternităţii Lindo ţinându-şi fetiţa în braţe şi salutând mulţimea strânsă. Fetiţa care purta o boneta si era acoperita cu o paturica crosetata a dormit în tot acest timp, iar Kate a zâmbit extrem de fericită.

 

William şi Kate au intrat din nou în spital pentru câteva minute, pentru a ieşi împreună cu bebeluşul. S-au urcat toţi 3 în maşină, îndreptându-se spre Palatul Kensington, reşedinţa lor.

 

princess1

 

Ȋn cursul zilei de astăzi, la maternitate a ajuns şi Prinţul George împreună cu tatăl lui, fratele cel mare venind să-şi cunoască surioara.

 

Fetiţa al cărei nume nu este deocamdată cunoscut a venit pe lume la ora 8.34 (10.34, ora României) la maternitatea Lindo, aceeaşi unde Kate l-a născut şi pe George, şi a cântărit 3,71 kg. Este a 4-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6d5kUD80ELs[/youtube]

 

Foto: https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy?fref=ts

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter