Primele imagini de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Vedete de la Hollywood au fost invitate

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Primele imagini de la nunta Prințului Harry. Astăzi, 19 mai, s-a scris încă o pagină de istorie. Fratele viitorului Rege al Angliei, Prințul Harry, se căsătorește cu Meghan Markle. Evenimentul a avut loc la Castelul Windsor. Iată cât de bine arătă cei doi în această zi specială!

La ora 13.35, Prințul Harry și-a făcut apariția la Castelul Windsor. Acesta a fost însoțit de fratele său, Prințul William, Duce de Cambridge. Prințul Harry a optat pentru uniforma militară a Cavaleriei Regale, și-a scurtat barba, iar William a ales să poarte un costum asemănător. În momentul în care au pășit în interior, apropiații și-au ridicat privirea. La fel au procedat și vedetele de la Hollywood printre care George Clooney alături de soția sa, Elton John, David Beckham, Serena Williams, Oprah Winfrey și alții.

Muzica imediat a răsunat în Castelul Windsor, unde va avea loc ceremonia religioasă care va fi privită de întreaga lume, de pe toate continentele.

Printul Harry, mirele, alături de Prințul William, fratele său

Printul Harry, mirele, alături de Prințul William, fratele său

Meghan Markle, mireasa anului, a ajuns la Castelul Windsor la ora 13.45. De la hotelul în care a plecat cu o oră înainte, într-un Rolls Roys, escortată de mai multe mașini, și poliție. Rochia mult așteptată, în valoare de 400.000 de dolari, a captat privirile tuturor. A purtat o tiara pe cap și un voal impresionant. Alături de ea a fost mama sa, Doria Ragland. Ea a optat pentru o ținuta foarte elegantă.

Meghan Markle a ajuns la Castelul Windsor la ora 13.45

Meghan Markle a ajuns la Castelul Windsor

După apariția celor doi, la câteva minute, la 13.55, Regina Elisabeta a II a a ajuns la castel. A ales să poarte o ținută all green. Alături de ea a pășit și soțul său, Prinţul Philip, Duce de Edinburgh, care în urmă cu ceva timp a ajuns în sala de operație.

Mama lui Meghan Markle a plâns la nunta regală

Doria Ragland, mama miresei, a plâns încă de când a pășit în interiorul Castelului Windsor. De la hotel până la locul ceremoniei, ea a fost alături de fiica sa. A susținut-o în fiecare moment. Ea a ales să îmbrace un costum foarte elegant, verde pal, pe cap purtând un accesoriu unic, deschis la culoare. Pare să fie foarte mândră de fiica și ginerele său.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex

Chiar dacă este deja considerată Prințesa Marii Britanii, Meghan Markle nu a primit acest titlu în mod oficial. Regina Elisabeta a II-a, la fel ca și în cazul nepotului ei mai mare, William, pe care la nunta să cu Kate Middleton, din 2011, l-a făcut Duce de Cambridge, a acționat în același mod și în privința mezinului familiei, Harry. Așadar, în ziua nunții lor , Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex.
Casa Regală Britanică a dat publicității, în această dimineață, un comunicat oficial. 

Cum a arătat prima rochie de mireasă a lui Meghan Markle

La prima ei nuntă, cea cu producătorul Trevor Engelson, cu care s-a căsătorit în 2011 și de care a divorțat doar doi ani mai târziu, Meghan nu a purtat o ținută așa spectaculoasă. Ea a ales o rochie frapant de simplă, singurul detaliu prețios fiind centura argintie, cu pietre strălucitoare. Amestecul de clasic cu un twist modern i s-a potrivit de minune actriței. 

Foto: Hepta, Captură TV

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter