Prince şi Kim Basinger au fost împreună. Detaliile poveştii lor de iubire

Publicat pe

Kim Basinger este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, iar în urmă cu câţiva ani ea a trăit o poveste de dragoste cu Prince, artistul care a încetat din viaţă în urmă cu câteva zile.

 

collage1

 

După moartea acestuia, trecutul său amoros şi moştenirea lăsată sunt printre cele mai comentate subiecte.

 

Artustul a iubit mai multe femei celebre, printre acestea aflându-se LaToya Jackson sau Carmen Electra, dar şi Kim Basinger, pe care a întâlnit-o în 1989 pe platourile de filmare de la „Batman', filmul regizat de Tim Burton.

 

Povestea lor de iubire a fost scurtă, dar extrem de pasională. Actriţa era atât de îndrăgostită încât a părăsit Hollywood-ul pentru a se stabili la Minneapolis. Cei doi au înregistrat împreună şi un album, „Hollywood Affair', niciodată lansat, dar pe care există melodii cu titluri precum „Color of Sex'.

 

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată după ce ea l-a cunoscut pe Alec Baldwin, marea ei dragoste, cu care a avut şi o fiică.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter