Prinţesa Charlotte a primit deja primele cadouri de Crăciun

Publicat pe

Charlotte, fetiţa Prinţului William si a Ducesei de Cambridge, va sărbători primul ei Crăciun alături de George, fratele său mai mare şi de părinţii săi.

 

charlotte

 

Micuţa prinţesă a primit deja primele cadouri, două păpuşi care i-au ofost oferite Prinţului Wiliam în cadrul unei vizite la Birmingham.
Acestea au fost create de o firmă din Ţara Galilor, poartă numele Charlotte şi Catherine, în onoarea fetiţei şi a mamei ei, Ducesa de Cambridge.
Cât despre prinţul George, acesta a început să înţelegă semnificaţia Crăciunului şi aşteaptă cu nerăbdare cadourile. Prinţul William a dezvăluit ca George va ţopăi precum un iepuraş în ziua de Crăciun şi crede va fi un miracol dacă băieţelul îl va lasa să se odihnească.
Crăciunul va fi diferit pentru Kate şi William nu doar pentru că acum familia lor s-a mărit, ci şi pentru că după slujba de la biserică se vor întoarce în reşedinţa lor de la Anmer Hall, în loc să petreacă ziua în compania Reginei. „Crăciunul este o experienţă foarte diferită când ai o familie a ta', a mărturisit William.

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter