Printesa moştenitoare Victoria a Suediei, însărcinată cu al doilea copil

Publicat pe

La 38 de ani, Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Casa regală suedeză a anunţat vestea, precizând ca bebeluşul se va naşte în luna martie 2016.

 

victoria2

 

„Nicio schimbare în privinţa angajamentelor publice ale cuplului princiar nu este prevăzută pentru sfârşitul acestui an', se arată în comunicatul publicat pe Facebook şi care a fost însoţit de un superb portret de familie.

 

După ce vestea a fost făcută publică, Victoria şi Daniel, soţul ei, au participat la o gală, iar primele semne ale sarcinii au fost vizibile. Îmbrăcată cu o rochie argintie, mulată, Prinţesa Victoria a radiat de fericire.

 

Este cel de-al doilea copil pentru ea, care mai are o fetiţă, Estelle, în vârstă de 3 ani. Victoria a cunoscut depresia şi a suferit de anorexie din cauza responsabilităţilor avute, dar acum şi-a găsit fericirea alături de Daniel, fostul său instructor de gimnastică.

 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă