Prinţesa Victoria a Suediei – Noi fotografii adorabile cu fiul său, Oscar

Publicat pe

Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei a devenit la începutul lunii martie mamă pentru a doua oară, ea aducând pe lume un băieţel căruia i-a pus numele Oscar.

 

După ce a publicat prima fotografie cu Oscar la câteva zile de la naşterea acestuia, iată ca prinţesa a revenit cu alte poze însoţite de un text prin care mulţumeşte tuturor pentru felicitările primite cu ocazia anuiversării de 4 ani a Prinţesei Estelle şi în momentul naşterii lui Oscar.

 

„Am apreciat toată această atenţie şi faptul că atât de multe persoane ne împărtăşesc bucuria', a transmis Victoria care a publicat o fotografie in care îşi ţine fiul în braţe. În cea de-a doua fotografie, apar Estelle şi Oscar, surioara mai mare ţinându-şi în braţe frăţiorul şi râzând fericită.

 

Prinţul Oscar s-a născut pe 2 martie, a avut 52 de centimetri şi a cântărit 3,7 kilograme. El a fost vizitat la scurt timp de tatăl şi sora lui, care i-a făcut câteva desene, şi a părăsit maternitateaa doua zi.

 

Numele său complet este Oscar Carl Olof al Suediei, duce de Scania, şi a fost anunţat de bunicul său, Regele Carl Gustaf XVI, intr-un consilu extraordinar ţinut la Palatul regal din Stockholm. Baietelul este al 3-lea in ordinea succesiunii la tron, dupa mama si sora lui.

 

Foto: Facebook

 

Prinţesa Victoria a Suediei – Noi fotografii adorabile cu fiul său, OscarPrinţesa Victoria a Suediei – Noi fotografii adorabile cu fiul său, Oscar

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter