Prinţul George – Adorabil la întâlnirea cu Preşedintele Obama

Publicat pe

Barack şi Michelle Obama s-au aflat într-o vizită în Regatul Unit, ocazie cu care s-au întâlnit cu Prinţul William şi Kate Middleton, dar şi cu fiul lor, Prinţul George.

 

Întâlnirea Preşedintelui Obama cu micul prinţ a avut loc la Kensington Palace, iar băieţelul a apărut îmbrăcat în pijamale şi halat, rămânând treaz puţin peste ora lui de culcare obişnuită special pentru această vizită.

 

După ce a dat mână cu Barack Obama, George, perfect pieptănat, s-a urcat pe căluţul din lemn primit în dar de la preşedintele american, iar cele 3 fotografii publicate au cucerit imediat milioane de oameni.

 

Cât despre Kate şi William au fost extrem de bucuroşi ca preşedintele american le-a acceptat invitaţia. Ca de fiecare dată, Ducesa de Cambridge a fost extrem de stilată, într-o rochie fluidă creată de LK Bennett.

 

Foto: Facebook

 

Prinţul George – Adorabil la întâlnirea cu Preşedintele ObamaPrinţul George – Adorabil la întâlnirea cu Preşedintele Obama
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter