Prințul George împlinește 5 ani. Ducesa de Cambridge și Prințul William îi vor organiza o petrecere de 100.000 de dolari!

Publicat pe de Oana Pantazi

Prințul George, fiul cel mare al Ducesei de Cambridge și al Prințului William, împlinește 5 ani curând, iar părinții lui s-au decis să marcheze momentul printr-o petrecere de zile mari, care va costa nici mai mult, nici mai puțin decât 100.000 de dolari!

Prințul George, alături de sora lui mai mică, Prințesa Charlotte, și mama lor, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Prințul George, alături de sora lui mai mică, Prințesa Charlotte, și mama lor, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Peste mai puțin de o lună, Prințul George, primul născut al cuplului William-Kate, împlinește cinci ani, iar părinții lui vor să îi sărbătorească ziua cu fast, așadar s-au decis să nu facă rabat de la nimic pentru a-i oferi micului prinț niște momente memorabile alături de frații lui lui mai mici, Prințesa charlotte (3 ani) și Prințul Lewis (2 luni), dar și alături de prietenii lui.

Poză oficială de familie. Acum, familia s-a mărit cu încă un membru - Prințul Louis.

Poză oficială de familie. Acum, familia s-a mărit cu încă un membru – Prințul Louis.

Conform unei surse din anturajul cuplului, care a dat detalii pentru publicația Life&Style, „Kate organizează o petrecere de proporții, în grădina Palatului Kensington, care va costa 100.000 de dolari. Ducesa de Cambridge nu-și răsfață copiii întotdeauna în acest fel, însă vrea ca aniversarea de 5 ani a lui George să fie una memorabilă'. Și pentru că, atunci când vine vorba despre fiul lor cel mare, nimic nu e prea mult, la petrecere „vor fi o mulțime de mașinuțe, cum ar fi mini-Ferrari, pe care George și prietenii lui să le conducă prin curtea palatului. Vor fi și sute de baloane și zonă imensăunde copiii vor putea construi Lego. Kate plănuiește, de asemenea, să facă acolo un parc de distracții, unde să monteze și o casă gonflabilă'.

Prințul George împlinește 5 ani pe 22 iulie. La nunta unchiului său, Prințul Harry, cu Meghan Markle, a purtat pentru prima oară pantaloni lungi.

Prințul George împlinește 5 ani pe 22 iulie. La nunta unchiului său, Prințul Harry, cu Meghan Markle, a purtat pentru prima oară pantaloni lungi.

Și cum nu există petrecere fără antren, în acest scop vor fi angajate nu mai puțin de 15 persoane – de la magicieni până la pizzari – care se vor ocupa cu distracția, copiii urmând a fi angrenați în tot felul de activități amuzante. Evident, piesa de rezistență va fi tortul aniversar, Prințul George urmând a fi surprins cu un tort uriaș și colorat. Așadar, pe 22 iulie, familia regală va sărbători din nou, strănepotul Reginei Elisabeta a II-a și al treilea descendent la tron în linie directă urmțnd să împlinească cinci ani. Oare ce cadou va primi de la străbunica lui?

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter