Prințul Harry renunță la burlăcie?

Publicat pe

Relația dintre Prințul Harry al Marii Britanii și actrița Meghan Markle devine, pe zi ce trece, tot mai serioasă. Din spusele apropiaților, se pare că se aud deja clopotele de nuntă!

Prințul, în vârstă de 32 de ani, și starul din serialul Suits, 35 de ani, au început să se vadă în mod constant de acum două luni, conform unor surse apropiate. Povestea de dragoste dintre cei doi are toate șansele să se materializeze într-o logodnă, cu atât mai mult cu cât Harry, conform revistei People, i-a prezentat-o deja pe iubita lui Prințului Charles, tatăl său și viitorul rege al Marii Britanii.

Unul dintre prietenii lui Harry povestește că cei doi iau această relație în serios și că nu e exclus ca în curând să aibă loc o logodnă, adăugând: „Este grozav. Au multe în comun și sunt convins că se vor înțelege de minune.”. La rândul său, Ingrid Seward, biograful regal, spune despre prinț: „Harry este foarte romantic. E genul de bărbat care trimite flori unei femei. El își poartă inima în palmă.”.

Din păcate, biroul de presă de la Palatul Kensington a afirmat că nu comentează asupra acestor „chestiuni personale”, în timp ce reprezentanții actriței nu au dat curs propunerilor de a răspunde întrebărilor despre relația celor doi. Cu toate acestea, dat fiind că între Harry și Meghan există o chimie evidentă și cum nu iese fum fără foc, nu e exclus ca, în curând, să mai vedem o nuntă regală.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter