Prințul Louis seamănă leit cu Kate Middleton când era bebeluș! Cum arăta Ducesa de Cambridge în copilărie

Publicat pe de Oana Pantazi

La doar 7 luni, mezinul Ducilor de Cambridge, Prințul Louis, seamănă leit cu Kate Middleton în copilărie. Fotografiile celor doi sunt atât de asemănătoare, încât cu greu poți face diferența!

Pe 23 aprilie, Kate Middleton l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al familiei, Prințul Louis, și încă de atunci – la doar câteva ore după naștere, Ducesa a ieșit să-l prezinte mulțimii pe nou-născut – arăta impecabil pentru o proaspătă mămică. De altfel, la doar o lună de când devenise mamă, Ducesa de Cambridge a participat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, afișând o siluetă de invidiat. Acum, la 7 luni de când a devenit mamă pentru a treia oară, Kate Middleton și-a reluat îndatoririle regale și arată mai bine ca niciodată, lucru pe care l-a putut constata toată lumea în momentul în care familia regală a dat publicității fotografia oficială făcută cu ocazia zilei de naștere a Prințului charles, care a împlinit recent 70 de ani. Dar fanii Ducesei au mai constatat ceva cu această ocazie – Prințul Louis seamănă leit cu Kate Middleton.

Kate și Louis cu greu pot fi deosebiți în fotografii!

De ziua Prințului Charles, pe 14 noiembrie, familia regală britanică a dat o petrecere la care au fost invitate zeci de personalități din lumea întreagă, dar și capete încoronate și unde Regina Angliei, în discursul aniversar, a declarat, printre altele, că fiul ei va fi un bun rege, oprind astfel speculațiile conform cărora Charles va fi sărit', pentru a fi numit fiul său, Prințul William. Tot cu această ocazie, Prințul de Wales a făcut și tradiționala poză oficială alături de soție, cei doi fii ai lui, soțiile lor și cei trei nepoți. Prințul Charles s-a pozat cu Prințul George în brațe, alături de soția lui Camilla, care o ținea de umeri pe micuța Prințesă Charlotte, iar în spatele lor – Prinții William, Harry și soțiile lor, Kate Middleton și Meghan Markle, aflată deja în al doilea trimestru de sarcină. Ducesa de Cambridge s-a pozat cu cel mai mic membru al familiei, Prințul Louis, în brațe, iar atunci toată lumea a remarcat că Prințul Louis seamănă leit cu Kate Middleton. Și mai frapantă este asemănarea celor doi în coplilărie, presa descoperind câteva fotografii ale Ducesei de la aceeași vârstă. Concluzia? Este foarte greu să deosebești mama de fiu, atât de bine seamănă!

Prințul Louis seamănă leit cu Kate Middleton când era bebeluș! Cum arăta Ducesa de Cambridge în copilăriePrințul Louis seamănă leit cu Kate Middleton când era bebeluș! Cum arăta Ducesa de Cambridge în copilărie

Foto: Hepta, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter