Prințului Harry, dezamăgit după ce i-a fost retras titlul regal. „ Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină”

Publicat pe

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai putea folosi titulatura regală și nici nu vor mai primi bani publici pentru activitatile lor. Anunțul a fost făcut în acest weekend, de  Palatul Buckingham, precizând ca cei doi nu vor mai fi considerați reprezentanți oficiali ai reginei.

Prințului Harry, dezamăgit după ce i-a fost retras titlul regal. „ Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină'Prințului Harry, dezamăgit după ce i-a fost retras titlul regal. „ Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină'

Prințul Harry s-a declarat întristat de faptul că s-a ajuns la o astfel de decizie. Acesta a făcut primele declarații pentru presa britanică.

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil', a declarat Harry, potrivit presei britanice, citată de Spynews.

„Regatul Unit este casa mea şi locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. Simt o mare tristeţe pentru că s-a ajuns la asta', a mai adăugat Prințul Harry.

Prințul Harry, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și soția lui, Meghan Markle, au anunțat că renunta la îndatoririle regale și că vor trăi atât în Marea Britanie, cât și în Canada.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter