Quentin Tarantino, îndrăgostit de muza lui, actriţa Uma Thurman - FOTO

Publicat pe

Prezenţi zilele trecute la Festivalul de film de la Cannes, la ceremonia de închidere, dar şi pentru a celebra 20 de ani de la prezentarea filmului Pulp Fiction pe Croazetă, regizorul Quentin Tarantino şi muza lui, actriţa Uma Thurman, au fost extrem de apropiaţi, dând naştere unor zvonuri legate de o poveste de iubire.

 

Cei doi au zâmbit, s-au sărutat pe obraz, au făcut piruete, s-au îmbrăţişat, Quentin a dansat, iar Uma a arătat ca o femeie îndrăgostită şi extrem de fericită.

 

O sursă apropiată a dezvăluit că atracţia dintre ei există de ani, iar acum aflaţi în afara altor angajamente, cei doi şi-au dat frâu liber sentimentelor, începând o relaţie.

 

Ȋntâmplările din ultima perioadă din viaţa Umei par să confirme această poveste care multora li se pare ruptă dintr-un scenariu de film. Uma Thurman s-a despărţit recent de logodnicul ei, Arpad Busson, împreună cu care are o fetiţă, Luna, de 1 an şi 9 luni. Ea mai are doi copii din căsătoria cu actorul Ethan Hawke.

 

Actriţă de top în cetatea filmului, Uma Thurman a făcut roluri de referinţa în producţiile regizate de Tarantino, Pulp Fiction şi seria Kill Bill.

 

Quentin Tarantino, îndrăgostit de muza lui, actriţa Uma Thurman - FOTOQuentin Tarantino, îndrăgostit de muza lui, actriţa Uma Thurman - FOTO

 

Quentin Tarantino este unul dintre regizorii mari ai Hollywood-ului, fiind câştigător de Oscar pentru scenariile la Pulp Fiction şi Django Dezlănţuit, dar şi al unui Palme d Or pentru filmul cult, Pulp Fiction. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter