Numărătoarea inversă a început: mai sunt 2 zile până la primul eveniment HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL

Publicat pe

 

Poster lineup_Libertatea-01

Fanii muzicii electronice sunt așteptați, pe 31 mai, în Piața Constituției la cel mai important festival muzical al anului, HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL. 10 ore de muzică non-stop pe mixurile unor nume importante ale scenei muzicale internaționale: Tocadisco, Tom Novy, Claptone, Joris Delacroix, Mantu, Francesco Farfa & Gennaro Scarpato, Greeg & Onuc şi Almud & Konstantin, plus tone de pudră colorată aruncată în aer.
Maestrul de ceremonii pentru cele 10 ore de super show este George Vintilă, DJ-ul de radio emblematic pentru o întreagă generație. Primul eveniment HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL se anunță un eveniment grandios, sute de oameni urmând să fie prezenți în Piața Constituției de joi seara pentru a aranja locația la standarde internaționale.
Interesul publicului pentru eveniment este unul major, organizatorii primind numeroase mail-uri de la fani ai conceptului din afara Bucurestiului, prin care își anunțau dorința de a fi prezenți la eveniment.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter