Vedetele şi copiii lor au sărbătorit Ziua Copilului în avanpremieră

Publicat pe

In fiecare an, MIKO organizeaza unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate copiilor, in special celor care traiesc in centrele sociale, pentru a sarbatori Ziua Internationala a Copilului. Astfel, si anul acesta 1 Iunie a venit mai devreme, vedetele, copiii, cadourile si distractia fiind prezente la tradiţionala petrecere.

 

 

Dimineata s-au bucurat de toata magia jocurilor, cantecelor si dansurilor, copiii de la cateva centre sociale din Bucuresti, care simt deja ca fac parte din marea familie MIKO.

 

 

Dupa-amiaza a avut loc prezentarea de moda semnata Original Marines, in care mai multi copii au defilat mandri de tinutele lor viu colorate, sport sau elegante, din cele 4 subcolectii, respectiv Copacabana, Sporty, Special day, American Indigo. In aceasta tema au intrat in „joc' si mamele fetelor, care au purtat si ele tricouri din colectiile Betty Boop si Hello Kitty.

 

 

Simona Patruleasa alaturi de fiica sa Ingrid , Paula Chirila si Carla s-au aflat printre invitatele care au defilat cu aceasta ocazie, in timp ce Dan Cruceru a inchis prezentarea, ca singur reprezentant al taticilor, impreuna cu fiica lui Sophia.

 

 

Vedetele şi copiii lor au sărbătorit Ziua Copilului în avanpremierăVedetele şi copiii lor au sărbătorit Ziua Copilului în avanpremieră

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter